Ők lesznek a Supergirl című sorozat magyar hangjai

2016. augusztus 05. - Jasinka Ádám

 A VIASAT3 képernyőjén fog debütálni a Flash - A Villám második szezonos fináléját követő héten a harmadik, DC-s univerzumban játszódó szuperhősös sorozat, a Supergirl. A széria - hasonlóan Barry Allen történetéhez - dupla részekkel kerül adásba, így viszonylag hamar kifut majd az Amerikai Egyesült Államokban idén áprilisban finálézó húsz részes első etap. A Supergirl remek nézettséggel kezdett a tengerentúlon, a szezon végére viszont lefelezte a közönségét, talán nem is volt meglepő, hogy elkaszálták - és hogy csatornát váltva megkapta a második évados berendelést.

supergirlszinkron.jpg

 Azonban mi foglalkozzunk egyelőre csak az első évfolyammal, ugyanis ez mutatkozik be augusztus 16-án, este kilenc órakor. A sorozat magyar változatát a Flash - A Villám szinkronját is koordináló Aprics László rendezi, akinek ismét különleges szereposztást köszönhetünk. A főszereplőnőt alakító Melissa Benoist Gáspár Kata hangján szól, a főnőkét játszó Calista Flockhartot Kisfalvi Krisztina, míg a Homelandből és a The Night Managerből is ismert David Harewood-ot Háda János szinkronizálja. Az állandó és vendégszereplők magyar hangjai között megtaláljuk még többek között Pálmai Annát, Horváth Lilit, Szélyes Imrét, Varga Gábort és Stohl Andrást is. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Supergirl (Supergirl)

Melissa Benoist (Kara) - Gáspár Kata
Mehcad Brooks (James) - Nagy Dániel Viktor
Chyler Leigh (Alex) - Varga Gabriella
Jeremy Jordan (Winn) - Molnár Áron
David Harewood (Hank) - Háda János
Calista Flockhart (Cat) - Kisfalvi Krisztina
Peter Facinelli (Maxwell) - Stohl András
Chris Vance (Non) - Varga Gábor
Glenn Morshower (Lane tábornok) - Szélyes Imre
Laura Vandervoort (Indigo) - Pálmai Anna
Helen Slater (Eliza Danvers) - Csere Ágnes
Dean Cain (Jeremiah Danvers) - Miller Zoltán
Laura Benanti (Alura In-Ze) - Horváth Lili

Magyar szöveg: Imri László
Hangmérnök: Policza Imre
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: VIASAT
A kép forrása: sorozatjunkie.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása