Magyarországra is leszáll Supergirl

2016. július 27. - Jasinka Ádám

 A zöld íjász hatalmas sikerű bemutatkozása, majd gyors hanyatlása után nem gondoltam volna, hogy egyszer a testvérsorozatai is elérnek hozzánk, ráadásul ilyen sebes ütemben. A Flash – A Villám idén tavasszal debütált a VIASAT3-on, majd a széria első két évada dupla részekkel viszonylag hamar képernyőre is került. A finálé után azonban nem maradnak a rajongók szuperhősök nélkül, ugyanis a VIASAT3-ra augusztus 16-ai kezdettel megérkezik a Supergirl, a Superman unokatestvéréről szóló tévésorozat.

 Supergirlt és unokatestvérét - a Krypton, azaz szülőbolygójának pusztulása előtt - a Földre menekítették, út közben azonban problémák adódtak és kvázi „hibernálódott”, így mire megérkezett, az induláskor még fiatalabb Superman sokkal idősebb lett, mint ő. A fiatal lányt nevelőszülőknél helyezték el, felnőve pedig teljesen átlagos életet él és egy helyi újság vezetőjének asszisztenseként dolgozik. Az egyik nap azonban, miután betöltötte 24. életévét úgy dönt, hogy ideje felfednie magát a világ előtt. A széria hazai premierje augusztus 16-án este 9-kor lesz, dupla résszel a VIASAT3-on.

supergirl.JPEG

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: fanart.tv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása