Végre folytatódhat a Kuzey Güney - Tűz és víz

2016. augusztus 01. - Jasinka Ádám

 Az Izaura TV indulásával augusztus 14-től egy olyan felület nyílik meg, ahol a különböző romantikus drámasorozatok egy helyen, könnyen elérhetőek és kereshetőek lesznek. Ugyan hasonló tévéadó már korábban is volt idehaza, és Romance TV néven jelenleg is fut valami hasonló, nem is beszélve a Story5-ről, de ilyen átfogó, nagy költségvetésű "telenovellaadó" még nem indult Magyarországon. Azonban nem kell a "telenovellaadó"-t olvasva a szívetekhez kapnotok, mivel nem csak latin-amerikai produkciók kerülnek majd képernyőre. Az előzetes információk szerint ugyanis érkeznek majd a régi klasszikusok mellett például török és koreai szériák is.

kuzeyguneytuzesvizizauratv.jpg

 Az Izaura TV-n azonban nem csak a régiségeknek és az újdonságoknak lesz hely, hanem az olyan tartalmaknak is, amelyeket anno valamiért félbehagytak. Vagyis erre lehet következtetni abból, hogy az első évad után szünetre küldött Kuzey Güney - Tűz és víz újra képernyőre kerül, méghozzá augusztus 15-től és hétköznap esténként nyolc órától lesz látható. A második évad érkezéséről pedig azt nyilatkozta a TV2 Csoport, hogy a közeljövőben képernyőre kerülhet az is. Hogy a feltételes mód mit takarhat, azt nem tudom.

A kép forrása: YouTube

Ha érdekelnek a magyar nyelven adott török sorozatok, lájkolj minket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása