Ők lettek az Aznap éjjel című sorozat magyar hangjai (frissítve! 2.)

2016. július 25. - Jasinka Ádám

 Az HBO legújabb drámasorozata, a brit alapokkal rendelkező The Night Of a kritikusok egy jelentős, sőt, azt is mondhatnám, hogy a vártnál talán nagyobb részét egyből lenyűgözte, és nem nagyon lehet az interneten belefutni olyan kritikákba, amelyekben lehúznák a lassú történetfolyammal rendelkező, a főcímében és hangulatában is a True Detective-re (zenéjében pedig A hátrahagyottakra) emlékeztető krimit.

aznapejjelszinkron.jpg

 Az Aznap éjjel első része már egy ideje elérhető volt angolul, magyar felirattal, de mint ahogyan tudjuk, egy-egy új produkciónak a szinkronos bemutató adhat igazán nagy lökést - bár az HBO ez alól talán kivételnek számít. Múlt vasárnap azonban megvolt a magyar nyelvű premier is, így talán több tévéző is felfedezhette magának ezt a sötét, néhol nyomasztó sorozatot, melynek főszereplője egy fiatalember, aki nem mondható éppen az egyetemi társasági élet legnépszerűbb tagjának, egyik nap viszont meghívást kap egy buliba, a legmenőbb arcok közé, de soha nem érkezik meg a partira. A főszereplő megszokott, kissé szürke élete egyik napról a másikra felborul, ugyanis egy olyan bűncselekménnyel gyanúsítják meg, amelyet állítása szerint nem követett el.

 A magyar változatot a nemrég a Gyökereket is rendező Varga T. József rendezi, a főszereplőt alakító Riz Ahmedet, akinek az áttörést talán az Éjjeli féreg című film hozta meg, Pálmai Szabolcs szinkronizálja, a fiú ügyvédjét megformáló John Turturrot Fazekas István, a nyomozót játszó Bill Campet pedig Rosta Sándor hangján hallhatjuk. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Aznap éjjel (The Night Of)

John Turturro (John Stone) - Fazekas István
Riz Ahmed (Nasir Khan) - Pálmai Szabolcs
Bill Camp (Dennis Box) - Rosta Sándor
Peyman Moaadi (Salim Khan) - Haagen Imre
Poorna Jagannathan (Safar Khan) - Balogh Anikó
Amara Karan (Chandra) - Andrádi Zsanett
Michael Kenneth Williams (Freddy) - Kálid Artúr
Syam M. Lafi (Hasan) - Markovics Tamás
Glenne Headly (Alison) - Farkasinszky Edit
További magyar hangok: Csondor Kata, Láng Balázs, Kisfalusi Lehel

Magyar szöveg: Seregi Dávid
Vágó: Kozma Judit
Hangmérnök: Bán Péter
Gyártásvezető: Rácz Gabriella
Szinkronrendező: Varga T. József
Stúdió: Mikroszinkron

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása