A Szulejmán sztárjával indul az Izaura TV

2016. július 19. - Jasinka Ádám

 A TV2 nagy átalakulásának és kábelportfólió bővítésének második állomása az Izaura TV lesz, amely még a nagy őszi roham előtt, augusztus 14-én elindul, méghozzá nem is akármilyen kínálattal és nem is akármilyen premierrel. A Mozi+ július 11-én a Brad Pitt főszereplésével készült Z világháborúval mutatkozott be, de ez a film az Izaura TV debütáló tartalmához képest semmiség; a legújabb TV2-s tévéadó ugyanis az RTL Klubon futó Szulejmán című sorozat legnépszerűbb figuráját, Hürremet alakító színésznő legfrissebb munkájával, Az éjszaka királynőjével (Gecenin Kraliçesi) kezdi meg sugárzását.

izauratvprem.png

 Az augusztus 14-én, 20:00-kor indító tévéadót azonban egyelőre csak a MindigTV földfelszíni digitális, ingyenes platformján, a 10-es programhelyen lehet majd elérni, de vélhetően a későbbiekben - főleg annak tekintetében, mennyi premier is lesz az adón - bővülni fog azon szolgáltatók száma, ahol fogható lesz az Izaura TV. A romantikus sorozatok kedvelőire szabott tévécsatornán ugyanis nem csak a régi klasszikusok (Vad angyal) kapnak majd helyet, hanem bizony az idehaza még sehol máshol nem látott telenovellák, drámák és török sorozatok is.

 Augusztus 14-én azonban nem csak a Meryem Uzerli főszereplésével készült Az éjszaka királynője mutatkozik be, hanem utána, este kilenc órai kezdettel jön a Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), majd pedig tíztől A fekete özvegy (La Viuda Joven) debütál a hazai közönség előtt. Az éjszaka királynője ráadásul nem csak szombat, hanem vasárnap esténként is adásban lesz, azaz heti két epizóddal jelentkezik majd augusztus közepétől.

 Az Izaura TV arculata és logója az első változathoz képest sokat változott, és határozottan az előnyére, a fenti csatornapromó pedig szerintem tök jól sikerült, bár engem könnyű volt megnyerni ezzel a zenével és Lux Ádámmal, aki a tévéadó hangja lesz majd, talán nem is véletlenül, hiszen az egyik legismertebb spanyol ajkú színész állandó, és sokak által megszokott magyar hangja. Az Izaura TV nem mellékesen napi 24 órában fogja sugározni a romantikus tartalmakat, ami azt hiszem egyedülálló vállalkozás Magyarországon.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: YouTube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása