Kiderült, mikor kezd a Duna TV-n a Szerelemben, háborúban

2016. május 18. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub tavaly év elején mutatta be a Kurt Seyit ve Şura című török, történelmi sorozatot dupla epizóddal, csütörtök este, azonban az "alacsony" érdeklődés, és a premier közben fokozatosan elkapcsoló tévénézők miatt a piacvezető adó egyik hétről a másik levette műsoráról a Szerelemben, háborúban magyar címet kapó produkciót. Sokáig úgy tűnt, hogy másik időpontban, másik RTL-es tévéadón fog folytatódni ez a szerelmes török széria, de mégsem érkeztek meg a hírek az újbóli premierről. Azonban egyszer csak, derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a Duna TV megvette a széria vetítési jogait, és már idén műsorára is tűzi azt.

szerelembenhaboruban_1.jpg

 A konkrét indulásról a legutóbbi érdeklődésemkor még nem tudtak információval szolgálni, az viszont kiderült, hogy nem készítenek új magyar változatot a sorozathoz, hanem a már kiválasztott és adásba került hangokkal viszik végig a történetet. Most pedig lehullt a lepel a köztévés premier időpontjáról, és arról is, hogy napi, vagy heti bontásban lesz-e majd látható a széria. A Szerelemben, háborúban június 8-án mutatkozik be a Duna TV-n, méghozzá 19:30-kor, és naponta lesz majd látható a köztévé főadóján a legmelegebb hónapokban A hegyi doktor régi részeinek ismétlése után.

 A történetről röviden: A sorozat középpontjában Kurt Seyit hadnagy és gyönyörű szerelme, Şura áll. A történet a XX. század elején, a cári Oroszországban játszódik, ahol egyre jobban erősödik a politikai ellenállás, sokan próbálják megdönteni a cár uralmát. Seyit hazatér a háborúból, és egy bál alkalmával megpillantja a szépséges Şurát, akivel életre szóló szerelmet, hűséget fogadnak. A fiatalok mögött eltérő politikai nézet, előttük sok nehézség és ellenlábas áll, mindez a háborúk sújtotta környezetben.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A leírás és a kép forrása: MTVA Filmfőszerkesztőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása