Újabb RTL Klubos sorozat végére tesznek pontot

2016. május 13. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub főműsoridejét elég hosszú ideje szinte ugyanazok a külföldi szériák határozzák meg; hétfőnként a Dr. Csont, kedd esténként A mentalista és a Castle, szerdánként a Szulejmán, csütörtökönként a CSI: Miami helyszínelők, a késő esti sávokban pedig a Gyilkos elmék, Döglött akták, A főnök, A Grace klinika, A hatalom hálójában, a Totál szívás és az Odaát volt és látható is jelenleg. Ezek közül, a nagyrészt idehaza még jelenleg is futó sorozatok közül csupán három, a Gyilkos elmék, az Odaát és A Grace klinika az, amelynek úgy készül folytatása, hogy még nem kapta meg az utolsó ítéletet.

castle_1.jpg

 A Dr. Csont ugyanis habár az RTL Klubon még egy-másfél évig premier részekkel lesz adásban, idén ősszel egy tizenkét részes szezonnal véget ér Booth és Brennan kalandja. A mentalista idén köszönt el a hazai tévézőktől, a CSI: Miami helyszínelők pedig már az RTL Klubon is az utolsó szezonját tapossa. A Döglött akták és A főnök szintén befejeződött már az amerikai kontinensen és hazánkban is, A hatalom hálójában című jogi drámából egy évad nem került még magyarul adásba, a Totál szívásra pedig nem kell jövő évig várniuk a hazai rajongóknak, ugyanis az AMC beelőzte a piacvezető tévéadót, és elhozták a széria befejező etapját. Az Odaátból még négy, A Grace klinikából pedig három etappal adós az RTL Klub, a Gyilkos elméket viszont már egy jó ideje az AXN vetíti és viszi előre.

 Ha pedig ez nem lenne elég, akkor tegnap este jött még egy ok, ami miatt érdemes lesz hamarosan újragondolnia az RTL Klubnak a főműsoridejét. Az amerikai ABC adó ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy az idei, nyolcadik etap lesz az utolsó fejezet Rick Castle regényében. Az RTL Klub jelenleg a hatodik szezont vetíti a Castle-ből, szóval még két évadnyi, durván egy-másfél évnyi adag (45+ rész) van a tarsolyban, viszont hamarosan akár heti import nélkül is maradhat a piacvezető tévéadó, és látva, hogy a tévézőknek az újdonságok (Szerelemben, háborúban, Volt egyszer két Németország) mennyire nem találtak be, szerintem nincsenek valami rózsás helyzetben. A saját gyártások (Keresem a családom, Válótársak) sikerrel mennek, de drágák és nem 20+ epizódból áll egy-egy évadjuk, és helyettest egyelőre nem tudom, mit tudnak találni, mindenesetre kíváncsi leszek, mivel lepnek meg minket.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása