Itt vannak a Szívem csücskei című sorozat magyar hangjai

2016. február 21. - Jasinka Ádám

 A Szinkronhajó befutott a Comedy Central kikötőjébe, hogy felvegye újabb rakományát, egy 2002 és 2006 között adott amerikai vígjátéksorozatot, a Szívem csücskeit. A sorozat középpontjában egy olyan amerikai, középosztálybeli család áll, ahol a szülőknek nem csak a mindennapi problémákkal, hanem három gyerekükkel is meg kell küzdeniük. A családfő, Ben Miller menő apuka szeretne lenni és bár egykor jóreménységű focista volt a suliban (lásd Al Bundy), ma vagy a kanapét nyomja vagy az egyik helyi áruház vécé részlegén dolgozik. Felesége, Judy fogászati asszisztens, ő a család esze, aki még mindig jól néz ki, bár néha túlságosan is fiatalkori önmaga szeretne lenni. Gyermekeik, Brian és Lauren legrosszabb tinikorukat élik, a legkisebb testvérük, Tina pedig egy rosszcsont iskolás.

szivemcsucskei.jpg

 A február 22-én debütáló szitkom főszereplőjét az a Mark Addy alakítja, akit jó pár sorozatban és filmben is láthattunk már, én viszont leginkább a Trónok harcából emlékszem rá. A többiek habár játszottak több sorozatban is, valahogy nem igazán lettek olyan hű de nagyon ismertek. A nagyobb lányt alakító Renee Olstead több mint 60 részt játszott Az amerikai tini titkos életében, a főszereplő legjobb barátját megformáló Joel Murray a Szívem csücskei előtt a Dharma & Greg egyik oszlopos tagja volt, míg a feleséget játszó Jami Gertz több egy-két évados szériában és sorozatévadban is szerepelt.

 A szinkront Berzsenyi Zoltán rendezi, a magyar szövegen pedig hárman is dolgoznak, ami azért elég szokatlan, legalábbis sorozatnál eddig nem nagyon találkoztam ilyesmivel. A magyar hangokkal kapcsolatban sok mindent nem tudok elmondani, ugyanis egy-két színésztől eltekintve nem nagyon ismerek senkit a sorozatból, vagy ha mégis, akkor sem tudok hozzájuk sajnos szinkronhangot kapcsolni. A főszereplők hangjai mindenesetre tetszenek, azzal pedig engem mindig meg lehet nyerni egy sorozathoz, ha Hámori Eszter szinkronizál benne. A stáblistáért köszönet a Viacomnak!

Szívem csücskei (Still Standing)

Mark Addy (Bill) - Csuja Imre
Jami Gertz (Judy) - Kisfalvi Krisztina
Jennifer Irwin (Linda) - Hámori Eszter
Renee Olstead (Lauren) - Hermann Lilla
Taylor Ball (Brian) - Bogdán Gergő
Soleil Borda (Tina) - Gyarmati Laura
Joel Murray (Fitz) - Tokaji Csaba
Sally Struthers (Louise) - Rátonyi Hajni
James Patrick Stuart (Perry) - Bartucz Attila
Justine Bateman (Terry) - Sipos Eszter
Kevin Nealon (Ted) - Schnell Ádám
Marin Mazzie (Kathy) - Sági Tímea

Magyar szöveg: Pozsgai Rita, Torma Péter, Dr. Halász Blanka
Hangmérnök: Horváth G. Zoltán
Gyártásvezető: Masoll Ildikó
Szinkronrendező: Berzsenyi Zoltán
Stúdió: Masterfilm Digital
A gyártás éve: 2015-2016

A leírás forrása: comedycentral.hu
A kép forrása: sitcomsonline.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása