Itt vannak a Félelem című minisorozat magyar hangjai

2016. február 11. - Jasinka Ádám

 A FilmBox Plus nevű adón debütált idehaza a 2012-ben készült brit, Félelem című thriller, amelynek főszereplője egy Alzheimer-kórral küzdő, gengszterből lett üzletember, aki rákényszerül arra, hogy szembenézzen a területét, fennhatóságát veszélyeztető, durva és agresszív eszközöket alkalmazó albán bandával. A kompromisszumot nem ismerő krimisorozat fő figuráját Peter Mullan alakítja, az egyik fiát pedig az a Harry Lloyd formálja meg, akit többek között Viserys Targaryen (Trónok harca), valamint Will Scarlet (Robin Hood) szerepében is láthattunk már.

felelemszinkron.jpg

 A négy részes minisorozat szombat esténként kilenc órakor látható a FilmBox Plus műsorán. A széria magyar változatát a Balog Mix Stúdióban készítették Balog Mihály rendezésében, a szereposztás pedig igencsak izgalmasnak tűnik. Barbinek Péter nagyon jól illik az idős, maffiafőnök fazonokra és Peter Mullan is pont az a karakterű, és kinézetű színész, akihez szerintem látatlanul is jól fog passzolni ez az orgánum. Harry Lloydnak, ahogy néztem elég változatos szerepei voltak eddig, és talán nem is kapta kétszer ugyanazt a hangot. A Trónok harcában Welker Gábor, a Robin Hoodban Joó Gábor szinkronizálta, most pedig Czető Roland hangján szól majd, aki szerintem ugyanolyan jó választás lesz, mint a színész korábbi magyar hangjai.

 A stábból azonban Áron Lászlónak örülök a legjobban, akit az utóbbi időben egyre több sorozatban hallani újra és én bevallom, hogy a 24 óta imádom a hangját. Köszönet a stáblistáért a FilmBox-nak!

Félelem (The Fear)

Peter Mullan - Barbinek Péter
Harry Lloyd - Czető Roland
Anastasia Hille - Menszátor Magdolna
Paul Nicholls - Bozsó Péter
Demosthenes Chrysan - Papucsek Vilmos
Richard E. Grant - Áron László
Dragos Bucur - Maday Gábor
Simon Armstrong - Forgács Gábor

Magyar szöveg: Balog Gábor
Vágó: Kocsis Éva és Katona Edit
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Stúdió: Balog Mix

A kép forrása: allocine.fr

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása