Ismert színészek és visszatérő szereplők érkeznek a Barátok köztbe

2016. január 28. - Jasinka Ádám

 A Barátok közt készítői idén tavasszal és nyár elején felfrissítik kicsit a sorozat szereposztását és nem csak új karaktereket és ezáltal új színészeket írnak a történetbe, hanem visszahoznak régen látott szereplőket is. Az egyik legfontosabb hír szerintem az lehet a rajongók számára, hogy Rékasi Károly nem csak az X-akták egyik főszereplőjének hangjaként lesz csak jelen a magyar RTL-en, ugyanis a színész által játszott Bartha Zsolt február 1-től tér vissza a sorozatba.

baratokkoztujszereplok1.jpg

 A történet szerint börtönbüntetését töltő karakter azonban nem egyedül, hanem számos izgalmas figurával egyetemben érkezik vissza a tévéképernyőre. Számomra a legérdekesebb és legfontosabb új színész Kerekes József lesz, akit szerintem sem a színházba járóknak, sem a kabarékat nézőknek, sem a sorozatokat és filmeket magyarul nézőknek nem kell bemutatni. A színész Bartha Zsolt minden lében kanál, sokszor idegesítő cellatársát, Sas urat fogja alakítani.

 "Sokakat ismertem már a sorozatból, így jó hangulatban telnek a forgatások. Többek között azért is kedvelem a sokszor a rövidebbet húzó, kotnyeles Sas úr szerepét, mert igazán izgalmas az örök vesztes figurájával mosolyt csalni az emberek arcára" - mondta a színész.

 A sorozatba új szereplőként - szintén a börtönös vonalra - érkezik még Dr. Mórocz Emília, börtönpszichológus, akit a Turay Ida Színházban játszó és rendező Sztárek Andrea alakít, valamint láthatjuk majd a karakter lányát, Kővári Natasát is, akit Mezei Léda formál meg. Az új karakterek mellett pedig visszatér egy-két régen látott kedvenc is; tavasszal és a nyár folyamán többek között a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edittel és a Kingát játszó Som-Balogh Edinával is találkozhatnak a nézők.

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása