Újabb doktor rendel majd a Duna TV-n

2016. január 16. - Jasinka Ádám

 A hegyi doktor, A hegyi doktor - Újra rendel, a Szívek doktora, a Zűrös szívügyek és a Kisvárosi doktor után egy rég nem látott ismerőssel bővül január végétől a köztévé "kórháza", ugyanis nagyon hosszú kihagyás után ekkor fog újra praktizálni Doc Martin. Az angol doki ráadásul nem is akárhol, hanem az egyik legelőkelőbb és szerintem számára legjobb műsorsávban, vasárnap kora este lesz majd látható.

 A 2000-res évek elején indult brit doktoros dramedy műfajából adódóan is könnyed szórakozást nyújt és habár vannak benne komolyabb témák; a betegségektől kezdve a párkapcsolati problémákon át a zárt közösségbe való beilleszkedésig, a sorozat mégis bájos és nem utolsó sorban vicces is tud lenni. A széria eddig leadott részeit ugyan anno - a premiermentes időszakban - megismételték főműsoridőben a Duna World-ön, de lássuk be, ez nem a legjobb és legnézettebb műsorsáv.

docmartin.jpg

 A Doc Martint sokáig a Gasztroangyal felvezetéseként, szombat délután 4 óra körül vetítették és Borbás Marcsi műsorával remekül kiegészítették egymást, nem volt ritka, hogy 400-700 ezer körül hoztak mind a ketten. Azonban meglepetésre az angol doki kikerült a képből, amikor jöttek a Gasztroangyal "spinoffjai" és miután azok megbuktak érdekes módon nem tért vissza Martin Ellingham - csak nem sértődött meg?

 A hosszú szünetnek azonban január 31-től vége lesz, ugyanis A muskétások második évadát a Doc Martin hatodik, premier szezonja fogja váltani. Ez pedig nem csak azért jó hír, mert visszatér egy régen várt sorozat, hanem mert így vasárnap este meg lehet a Duna TV-nek az esélye egy még a mostaninál is erősebb nézettségre. A Doc Martin - Magyarország, szeretlek! - Csak színház és más semmi trió akár az RTL Klubot is verheti, ha A szállító nézettsége továbbra is közepes marad.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

A kép forrása: whatsontv.co.uk

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása