Megvan, kik kerülnek Jakupcsek Gabriella helyére

2016. január 10. - Jasinka Ádám

 Tavaly karácsony előtt jött a hír, miszerint az MTVA több mint száz munkatársának, köztük a főadó - 2011-es megújulása óta - egyik legnépszerűbb műsorvezetőjének számító Jakupcsek Gabriellának is felmondott. Az első pletykák és a hivatalos információk is arról szóltak, hogy a rutinos tévést a belsős állományból bocsátották el, azaz a lehetősége - látszólag - még meg volt annak, hogy Jakupcsek Gabriella külsősként, havi fix fizetés nélkül továbbra is vezesse mind a Ridikült, mind a köztévé legnézettebb saját gyártású műsorának számító Magyarország, szeretlek! című game-show-t.

jakupcsekgabriella.jpg

 A héten felröppent pletykák alapján azonban sejteni lehetett, hogy az MTVA külsősként sem szeretné tovább alkalmazni a műsorvezetőnőt, de egészen a mai, hivatalos bejelentésig semmi sem volt biztos a két saját gyártású produkció jövőjével kapcsolatban. A mai sajtóközleményekkel viszont hivatalossá vált, hogy mind a Ridikül, mind a Magyarország, szeretlek! új házigazdát fog kapni.

 A napi, női beszélgetős műsort a szülési szabadságról a Család-barátba idén visszatért Dióssy Klári fogja vezetni, aki január végén meg is kezdi a felvételeket a Jakupcsek Gabriella vezetésével közel 500 adást megélt talkshow-ból. A Magyarország, szeretlek! azonban közel teljes frissítést kap; ugyanis nem csak Jakupcsek Gabriella, hanem a műsorban 2011 óta szereplő másik csapatkapitány, Csiszár Jenő is távozik, a helyükre pedig A Dalt is vezető Tatár Csilla - Harsányi Levente kettős kerül, akik már túl is vannak a próbafelvételeken. A game-show műsorvezetője továbbra is Szente Vajk lesz.

tatarcsillaharsanyilevente.jpg

 A Dióssy Klári vezette Ridikül január 25-én debütál a Duna TV-n, míg a megújult Magyarország, szeretlek!-re vélhetően februárig várniuk kell a rajongóknak. A kérdés pedig csak az, hogy vajon mennyire a műsorvezetőkért és mennyire a formátumokért nézték a tévézők ezeket a műsorokat, illetve érdekes lehet az is, hogy melyik tévéadó csap majd le Jakupcsek Gabriellára, a szerintem bárhol, bárkinek jól jövő rutinjára és szakmai tapasztalatára.

A képek forrása: onleany.blog.hu, mediaklikk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása