Szinkronkvíz - Szoros kapocs 2.

2015. december 19. - Jasinka Ádám

 A Szinkronkvíz második fordulójának második köréhez érkeztünk, amely szerintem se nem lett nehezebb, se nem lett könnyebb, mint az előző játék, de persze ezt objektíven nem igazán tudom megítélni. A fotók és a megoldandó feladványok tehát változtak, újabb 20 ikonikus vagy nagyon is ismert filmes, sorozatos duónak kell eltalálnotok a magyar hangját. Mivel egyes produkciókhoz több szinkront is készítettek, ezért hogy ne legyen vita a helyes válaszok körül, egyértelművé tettem a válaszokkal, hogy melyik szinkronváltozatokra gondoltam. Ezek általában a legelső, vagy a legtöbbször hallott verziók.

szinkronkvizcikkfejlec.png

 Aki esetleg nem próbálta volna ki magát az előző játékokban, az kattintson ide és ismerje fel arcuk alapján a legtöbbet hallott szinkronhangokat vagy fejtse meg a Szoros kapocs előző fordulóját. Jó szórakozást kívánunk a kvízekhez!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása