Ők lesznek a Shannara - A jövő krónikája című sorozat magyar hangjai

2015. december 17. - Jasinka Ádám

 A VIASAT3-on január 7-én mutatkozik be - az amerikai premier után egy-két nappal - a Shannara - A jövő krónikája, amely a Terry Brooks népszerű regényfolyamából megismert Négyföldön, az emberek, trollok, gnómok és elfek világában játszódik. A tévéadó azzal, hogy nem vár több hetet, esetleg hónapot (vagy évet) egy új széria magyar szinkronos bemutatásával, felsorakozik azon kábeladók mögé, akik mostanában egyre gyakrabban tűnnek ki az ehhez hasonló - nézőcsalogató - megoldásaikkal.

shannaraszinkron.jpg

 A Shannara - A jövő krónikája főszereplőit nagyrészt eddig még nem sok filmben vagy sorozatban játszó színészek alakítják, de persze a húzó nevekből sem lesz hiány a szériában. A magyar változatot a többek között a Trónok harca, az Így jártam anyátokkal, a Keresem... és a CSI: Cyber helyszínelők szinkronjait is jegyző Juhász Anna rendezi, a főbb szerepekben pedig Csuha Borbálát, Pekár Adriennt és Timon Barnabást hallhatjuk. Köszönet a stáblistáért a VIASAT-nak!

Shannara - A jövő krónikája (The Shannara Chronicles)

Poppy Drayton - Csuha Borbála
Austin Butler - Timon Barnabás
Ivana Baquero - Pekár Adrienn
Manu Bennett - Széles Tamás
Emilia Burns - Nemes Takách Kata
Aaron Jakubenko - Szatory Dávid
John Rhys-Davies - Jakab Csaba
Brooke Williams - Dögei Éva

Magyar szöveg: Surányi Zsófi
Szinkronrendező: Juhász Anna
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása