Premierekkel kezdi 2016-ot az RTL Klub

2015. december 11. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub idén ősszel három ízben váltott műsorrendet, a téli szünet után pedig ismét újítani fognak a főműsoridős kínálaton és visszatér pár olyan sorozat, amelyből régóta nem láthattunk már friss részeket magyarul.

 A külföldi sorozatok előtt azonban érdemes szót ejteni a magyar produkciókról is, ugyanis a Válótársak, melynek első szezonja 10 részes, nem fog befejeződni a téli szünet előtt, így a hetedik epizódra január első hetéig várnia kell a tévézőknek, ugyanis december 24. és 31. miatt is kimaradnak az új részek. Lilu műsora, a Keresem a családom ellenben hamarabb finálézik és ennek köszönhetően érkezik januártól az RTL Klubra A mentalista hetedik és egyben utolsó szezonja. Valamint szintén kedden esténként lesz képernyőn februártól A Grace klinika kilencedik etapja, amire szerintem már nagyon sok magyar tévéző várt.

amentalistapremier.jpeg

 A főműsoridőn kívül ősszel az RTL Klub A főnök hetedik, A mentalistához hasonlóan szintén befejező évadát, A hatalom hálójában és a Totál szívás negyedik szezonját is vetítette és januárban sem lesz premiertől mentes a késő esti-hajnali műsorsáv, ugyanis érkezik az Odaát a hetedik évadával, amit a tervek szerint dupla résszel fognak majd vetíteni.

 A főnök idén befejezett szezonja kapcsán felmerült bennem a kérdés, hogy az RTL Klub adni fogja-e a sorozat spinoffját, a Major Crimest, amelynek egy-két kivételtől eltekintve közel ugyanazok a színészek adják a szereplőgárdáját, mint az anyasorozatnak. A tévéadótól azonban azt a választ kaptam, hogy nem tervezik műsorukra tűzni ezt a szériát, ellenben jövőre folytatni fogják a Castle idén a Keresem a családom miatt félbehagyott hatodik évadát, valamint be fogják mutatni a hidegháború ideje alatt játszódó Deutschland '83 című német sorozatot is, azonban egyikhez sincs még pontos premieridőpont. Ahogyan arról sincs még információ, hogy mikor fogják újra vetíteni a dupla premier után szünetre küldött Szerelemben, háborúban című szériát.

 Az RTL Klub nem hagyja leülni 2016 elejét, a három évadpremier mellett továbbra is képernyőn lesz az Éjjel-nappal Budapest, a Barátok közt, a Dr. Csont, a Szulejmán és a Válótársak is.

Forrás: RTL Klub
A kép forrása: spoilersguide.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása