Ők lettek az Azanyját! című sorozat magyar hangjai

2015. december 10. - Jasinka Ádám

 Az HBO viszonylag hamar ledarálja heti három epizóddal a The CW-n idén nyár végén-ősz elején debütált érdekes alapfelállású szitkomot, az eredeti címén a Significant Mothert, melynek szinkronja az utóbbi időben egyre több vígjátéksorozat magyar változatát (Brooklyn 99 - Nemszázas körzet, Kakukk, Blunt Talk) rendező Aprics László instrukciója alapján készül.

azanyjatszinkron.jpg

 Az Aprics-szinkronoknak - mint ahogy szinte minden szinkronrendező munkájának - vannak visszatérő hangjai és nagyon ritka az olyan rendezése, amiben nincsenek benne azok, akiket tanított az egyetemen, vagy akikkel az utóbbi időben elég sokat dolgozott - nem mintha ezzel egyébként bármi probléma is lenne. Az Azanyját! főszereplője egy olyan férfi (srác?), aki egy napon rájön arra, hogy édesanyjával nem más mint a legjobb barátja kezdett ki és köztük ez nem csak egyéjszakás kaland, hanem már majdnem szerelem is.

 A főszereplő egy elég érdekes és különös fazon, akihez nagyon jól passzol Kovács Lehel hangja, hiszen vele még különcebbnek, azt is mondhatjuk, hogy egy meg nem értett "gyereknek" tűnik a figura. Az édesanyját egy rendkívül kellemes hangú színésznő, Szávai Viktória szinkronizálja, akit én eddig vagy nem nagyon hallottam sorozatban, vagy nem ismertem fel, de most fel kellett jegyeznem, mert valami elképesztően szép a hangja.

 A főhős legjobb barátját pedig az a Szatory Dávid szólaltatja meg magyarul, aki szintén veterán az Aprics-szinkronokat tekintve, de én ezt abszolút nem bánom, hiszen az egyik személyes kedvencem. A sorozatban hallhatjuk még Gáspár Katát, Schnell Ádámot és azt Fehér Tibort is, aki Szávay Viktóriával a jövő januárban induló Csak színház és más semmiben együtt játszik majd, és nem mellesleg Szatory Dávid osztálytársa volt az egyetemen, azaz ő is Aprics-tanítvány.

Azanyját! (Significant Mother)

Josh Zuckerman - Kovács Lehel
Nathaniel Buzolic - Szatory Dávid
Krista Allen - Szávai Viktória
Jonathan Silverman - Schnell Ádám
Emma Fitzpatrick - Gáspár Kata
Jay Ali - Fehér Tibor

Magyar szöveg: Moduna Zsuzsa
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Produkciós vezető: Szép Erzsébet
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása