Szinkronkvíz - Arcot a hanghoz! 3.

2015. december 05. - Jasinka Ádám

 Elérkeztünk a Szinkronkvíz első játékának, az Arcot a hanghoz! harmadik, azaz utolsó fordulójához, amely egy picit rendhagyó lesz, ugyanis most az elsőtől és a másodiktól is eltérően nem 40, hanem 45 színészt kell majd a fotója alapján felismernetek. A kvízekkel kapcsolatban érdemesnek gondolom megemlíteni azt, hogy a három játék alatt összesen 125 ismert szinkronizáló színészről mutattunk nektek képeket és minden egyes feladványhoz rossz megoldásként még 125 olyan színész nevét írtuk oda, akiket szintén sokat lehet(ett) hallani filmekben és tévésorozatokban egyaránt. A játék során tehát eddig 250 szinkronhangot gyűjtöttünk össze, ezzel is rácáfolva kicsit azokra a véleményekre, kritikákra, amik szerint ugyanaz a 10-20 ember szinkronizál csak szinte mindenhol.

szinkronkvizcikkfejlec.png

 Azonban hiába ez a nagy számú feladvány, még így is rengeteg olyan kiváló színész van, akik nem kerültek bele a kvízekbe, ezért úgy döntöttünk, hogy az ünnepi időszakban egy különkiadással fog majd jelentkezni a játék, ahol az eddig kimaradó orgánumokhoz kell arcot párosítanotok. Viszont ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis az Arcot a hanghoz! váltásaként a jövő héten egy új játék érkezik, melyben arra leszünk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok otthon a filmekben és sorozatokban látható ikonikus szerelmespárok, a nagyon szoros barátságok szinkronhangjaiban.

Jó játékot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása