Októberben visszatér a TV2 népszerű vetélkedője

2015. szeptember 28. - Jasinka Ádám

 A TV2 honlapján és talán képernyőjén már augusztusban futottak a ráncfelvarráson átesett A 40 milliós játszma jelentkezésre felhívó ajánlói, ám a hivatalos bejelentésig nem lehetett tudni, hogy vajon a tévéadó megtartja-e Rákóczi Ferit a műsorvezetői pozícióban, vagy sem. A nyár végén azonban lehullt a lepel és kiderült, hogy Liptai Claudia veszi át a rádiós műsorvezető helyét és a Bumm! után újra vetélkedő házigazdája lesz.

az50milliosjatszma.jpg

 A nagy rejtélyek után most kiderült az is, hogy pontosan mikor is lesz Az 50 milliós játszma új, harmadik évadának premierje. A megemelt főnyereményű kvíz az Ezek megőrültek! fináléja utáni héten, október 12-én debütál 20:15-kor a TV2-n. A műsor felvezetése a Jóban rosszban, míg ellenfele az utóbbi időben picit botladozó nézettségű Éjjel-nappal Budapest lesz, melyet októbertől nem akármi, hanem A konyhafőnök harmadik szezonja vezet majd fel és ha nem csökken az érdeklődés a főzős műsor iránt, akkor nem lesz egyszerű dolga a vetélkedőnek egy jól felvezetett Éjjel-nappal Budapest ellen. (Bár az is előfordulhat, hogy két, egymástól eltérő nézőközönséget sikerül majd az RTL Klubnak és a TV2-nek megszólítania és mind a két saját gyártás sikeres lesz.)

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása