Gyertek át szombat este! - A legszórakoztatóbb új műsor

2015. szeptember 13. - Jasinka Ádám

 A nyár végén fedeztem fel magamnak, köszönhetően talán az RTL Klub bejelentésének is, a Hollywood Game Night című amerikai, ismert emberes szórakoztató vetélkedőt. A YouTube-on elérhető részek és jelenetek alapján hamar a kedvencem lett, mert frappáns, izgalmas és vicces, a benne szereplő sztárok pedig igaz néha előfordul, hogy túl nyomulósak, de a többségük nagyon is humoros és szimpatikus. A műsorvezető, Jane Lynch pedig ahol tudja húzza, piszkálja őket, de nem annyira sokszor és nem úgy, hogy az zavaró vagy sértő legyen.

 Így, viszonylag nagy előismerettel bizony voltak elvárásaim a magyar műsorral kapcsolatban és nem tudtam, hogy mivel lehet megfejelni az amerikai verzióban már látott játékokat, hogyan lehet magyarosítani az egészet úgy, hogy ne menjünk le a bulvár legmélyebb bugyraiba, de mégis aktuális, sokak számára ismert eseményekről, emberekről legyen szó.

gyertekat2.jpg

 A legnagyobb kérdés azonban nem is ez volt, hanem hogy a meghívott sztárok, színészek, énekesek mennyire fogják túljátszani a szerepüket és mennyire lesznek vevők az ellenfél vagy éppen a műsorvezető, Sebestyén Balázs csipkelődő humorára, fricskáira.

 A végeredmény pedig, ahogy a címből is kitalálható annyira jól sikerült, hogy nagyon, de nagyon kevésnek éreztem ezt az egy órás műsoridőt és szívesen néztem volna tovább is. A Gyertek át szombat este! megidézte számomra a Showder Klub legjobb pillanatait, a díszlet és az élő zene miatt pedig az Esti Showdert, mondjuk nem is csoda, hiszen egy cég, egy kreatív stáb dolgozik, dolgozott mind a három műsoron.

gyertekat1.jpg

 Az első adás vendégei, Földes Eszter, Molnár Andrea, Kiss Ramóna, Geszti Péter, Dombóvári István és Flour Tomi nagyon jól vették a feladatokat, partnerek voltak egymás szívatásában, piszkálásában és bár tudom, hogy egyesek ebben nem fognak semmi szórakoztatót találni, de ez a műsor nem is akar kedves, nyájas lenni. Itt már az első részben megkapta a magáét bal és jobboldali politikus, ismert közéleti személy és tévéműsor is és pont az volt a nagyon jó benne, hogy mind Balázs, mind pedig a játékosok ontották magukból a beszólásokat, mind egytől egyig nagyon szórakoztató volt.

 A műsor alapfelállása ugye az, hogy három-három ismert ember játszik egy-egy civilért, hogy az megnyerhessen akár hárommillió forintot is. Ez és a civil játékosok viszont hiába fontos részei a műsornak, valahogy a háttérbe szorultak, de én ezt nem bántam, mivel talán pont emiatt is működött ennyire jól az egész.

 Sebestyén Balázsnak nagyon jól áll ez a szerep is és teljesen másik arcát mutatja, mint amit mondjuk az 1 perc és nyersz!-ben hoz és talán megcsillogtatta kicsit azt, hogy mire számítsunk a Dombival közösen vezetett Hungary's Got Talent-ben. Az RTL Klub új, őszi műsorai, de még az eddig visszatérők közül is ez tetszik a legjobban és már egy rész alapján magasan a főszezon legjobb választásának mondanám, ugyanis magyar műsoron régen szórakoztam ilyen jól.

A képek forrása: RTL Klub Sajtóklub, Gyertek át szombat este! Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása