Újra bevetésen A S.H.I.E.L.D. ügynökei

2015. augusztus 13. - Jasinka Ádám

 A Viasat úgy látszik begyújtotta a sorozatrakétákat és a tavasszal és nyáron összegyűjtögetett premiereket szinte egyszerre fogják ráereszteni a tévénézőkre. A Két pasi - meg egy kicsi 11. évada tegnap rajtolt és naponta jelentkezik majd új részekkel, jövő hét hétfőn kezd a legjobb mai rendőrös komédia, a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet második szezonja és rá egy hétre pedig dupla résszel mutatkozik be az NCIS: New Orleans.

ashieldugynokei.jpg

 Azonban ez még mindig nem a teljes kínálat, hiszen most derült ki (jó, nem pont ma, de nemrég), hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökei második évada szeptember 3-án debütál a Viasat3-on szintén két epizóddal. Úgy látszik a korábbi, három napos dara után ez a Viasat új módszere, hiszen a Feketelistát és a CSI: A helyszínelők utolsó évadát is így, heti két résszel vetítették.

 A Marvel szuperhősös sorozata mellett érkezik még egy újdonság, a Vikingek harmadik évada, amit szintén duplán élvezhetnek majd a nézők szeptember 5-től szombat esténként a Viasat6-on.

A kép forrása: cinestar.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása