Újabb ismert szinkronossal bővült a Barátok közt stábja

2015. augusztus 13. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub és a TV2 napi sorozataiban elég sok olyan színész fordul meg, akit nem csak színpadi vagy más filmes munkája, hanem szinkronhangja révén is sokan ismerhetnek. A Barátok köztben az utóbbi időben vendégszerepelt többek között Antal Olga, Huszárik Kata, Tordy Géza, Kapácsy Miklós és Jakab Csaba is, a Jóban rosszban jeleneteit pedig Pikali Gerda, Bozsó Péter, Cs. Németh Lajos és Dányi Krisztián színesíti.

 Azonban ezekről a beugrásokról, vendégszerepekről ritkán küldenek a tévécsatornák sajtóanyagot, így kell egy adag szerencse is ahhoz, hogy egy-egy szinkronosra felfigyeljünk. Ezúttal most nem kapcsolgatás közben, hanem a stáblista zenéjére felfigyelve vettem észre egy ismerős nevet és kis keresgélés után meg is találtam az illetőt.

baratokkoztbognargyongyver.png

 Bognár Gyöngyvér nem lehet ismeretlen a sorozat nézői számára sem, hiszen már korábban is játszott a Barátok köztben és ahogy anno, most is Hanna édesanyját alakítja. A színésznő hangját olyan sorozatok magyar változatában hallhatjuk mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, a Trónok harca vagy az Empire, de a kecskeméti színházban a színpadon is láthatjuk. Bognár Gyöngyvérrel nem is olyan régen készítettem egy interjút, ide kattintva ha érdekel titeket, el tudjátok olvasni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása