Ők lesznek a Suttogók című sorozat magyar hangjai

2015. július 16. - Jasinka Ádám

 A FOX-on debütál majd július 20-án, este 21:00-kor a Suttogók (The Whispers) című misztikus és rejtélyes drámasorozat, melynek központi szereplői olyan gyerekek, akiket egy ismeretlen erő manipulál és arra késztet, hogy szörnyű tetteket hajtsanak végre. Az Amerikai Egyesült Államok központjában történő esetekben az FBI gyermekekre szakosodott specialistája kezd el nyomozni, miközben a világ másik felén, a Szaharában a Védelmi minisztérium embere egy különös és kísérteties földrajzi jelenségre bukkan, aminek köze lehet a fiatalok furcsa viselkedéséhez.

suttogokszink.jpg

 A sorozat alapjául Ray Bradbury az 1951-ben, A tetovált ember című kötetében megjelent Nulla óra (Zero Hour) című novellája szolgált. A Suttogókban több ismert színész is játszik, többek között Lily Rabe (Amerikai Horror Story) és Milo Ventimiglia (Hősök, Szívek szállodája), de egyikőjük sem a korábbi sorozataiban hallott hangjával fog megszólalni, azonban nem érdemes azt elfelejteni, hogy a cseréknek, váltásoknak nem csak egy oka lehet.

 A szinkronhangokat átolvasva az külön tetszett, hogy ismét új sorozatban hallhatjuk Menszátor Magdolna és Moser Károly hangját, valamint, hogy vannak olyan színészek is a listán, akiket megmondom őszintén, így név alapján nem ismerek fel, ha pedig még nem is hallottam őket, akkor külön élmény lesz az új hangokat felfedezni.

Suttogók (The Whispers)

Lily Rabe - Haumann Petra
Barry Sloane - Bozsó Péter
Milo Ventimiglia - Szabó Máté
Kristen Connolly - Soleczki Janka
Derek Webster - Galambos Péter
Catalina Denis - Csondor Kata
Kylie Rogers - Stern Hanna
Kyle Harrison Breitkopf - Ács Balázs
Abby Ryder Fortson - Szűcs Anna Viola
Melinda Page Hamilton - Román Judit
KI Hong Lee - Moser Károly
Autumn Reeser - Major Melinda
Alan Ruck - Kőszegi Ákos
Dee Wallace - Menszátor Magdolna
David Andrews - Barbinek Péter
Darien Sills-Evans - Hegedűs Miklós

Forrás: FOX
A kép forrása: tvguide.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása