Érkezik A főnök befejező évada

2015. június 15. - Jasinka Ádám

 Az egyik személyes kedvenc nyomozós sorozatom nem kapja éppenséggel a legelőkelőbb vetítési időpontokat, de ennek ellenére mégis lehet közönsége, mert az RTL Klub hol kisebb, hol nagyobb szünettel, de becsületesen adja az epizódjait. Nemrégen ismételték a hatodik etapot és most, júliusban képernyőre tűzik a sorozat befejező, hetedik évadát.

afonok.jpg

 A sorozat főszereplőjét megformáló Kyra Sedgwick a tévék képernyőjéről ezzel a sorozattal köszönt el, viszont nem kellett a rajongóknak őt olyan sokáig nélkülözniük, mivel a FOX rendőrős komédiája, a Brooklyn Nine-Nine második évadában ő alakította a kapitányságot sakkban tartó feljebbvalót. A főnök hetedik évada július harmadikán késő este debütál az RTL Klub-on és az érdekes kérdés lehet, hogy az RTL Klub megvette-e a sorozat spin-offjának, a Major Crimes-nek a vetítési jogát, ami egy-két karaktercserét leszámítva ugyanazokkal a szereplőkkel dolgozik, mint az elődje. A főnök nézettségéből kiindulva viszont erre nem sok esélyt látok, de ki tudja, kábelen akár el is férhetne ez a krimi.

A kép forrása: poptower.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása