Dupla műszakban helyszínelnek nyáron a VIASAT képernyőjén

2015. június 11. - Jasinka Ádám

 A VIASAT idén nyáron a legtöbb, ha nem az összes premier sorozatát dupla részekkel adja, sőt, az Amerikai fater című rajzfilmsorozat nyolcadik évadából rögtön négy részt nézhetnek meg egyszerre a tévézők. A duplázó drámák sorát a Feketelista kezdte, amit a Z, mint zombi követett, most pedig érkezik a CSI: A helyszínelők tizenötödik, azaz utolsó évada, mivel az alap helyszínelős sorozatot elkaszálták, de kapni fog egy két órás lezáró tévéfilmet. A befejezés körülményeiről ide kattintva olvashattok bővebben.

csiahelyszinelokviasat.jpg

 A CSI: A helyszínelők a világ egyik legnépszerűbb tévésorozata, számtalan országban sugározzák és nálunk Magyarországon is előszeretettel tűzik képernyőre az epizódjait. Az új részek azonban egy ideje, ahogyan anno a CSI: Miami helyszínelőkkel is volt, a VIASAT3-ra érkeznek és máshol nem is igazán láthatóak. A tizenötödik évad június huszonkettedikén debütál hazánkban rögtön dupla epizóddal és így is fog végigmenni a szezon.

A kép forrása: VIASAT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása