Itt vannak A Köpeny című sorozat magyar hangjai

2015. június 03. - Jasinka Ádám

 A TV2-nél egy újabb sorozatot tűznek képernyőre a nyáron és én most eltekintenék attól, hogy a legtöbb ezek közül sajnos csak egy évados, mivel a premiereknek és az új néznivalóknak az epizódszámtól függetlenül lehet szerintem örülni. Nem szeretném elhúzni a bevezetőt, de egy percig nem bántam meg, hogy megnéztem nem is egy olyan sorozatot, amit elkaszáltak az első szezon után, mivel egy-kettő így, befejezetlenül is jobb volt, mint a legtöbb, sokadik évados. Zárójel bezárva.

akopenyszinkron.JPG

 A Köpenyről elsőre azt hittem, hogy egyike azon sorozatoknak, amik képregények alapján készültek, de utánaolvasva kiderült, hogy ez kimondottan egy tévéképernyőre szánt történet, nem pedig valaminek az adaptációja. A történet középpontjában egy rendőr, Vince Faraday áll, akinek menekülnie kell, miután az újonnan kinevezett rendőrkapitány merénylet áldozatává válik és az elkövető főhősünkre keni ezt a gyilkosságot. Kalandos útja során egy bankrablásokból élő cirkuszi társasághoz szegődik, akiknél magára ölti fia kedvenc szuperhősének öltözetét és felveszi annak viselkedési formáját, hogy leszámoljon azokkal, akik tönkretették az életét és elszakították a családjától.

 A főszereplő az a David Lyons, akit sokan a Vészhelyzetben, A parti őrségben és a Revolutionben is láthattak és hallhattak már többek között Dolmány Attila, Seszták Szabolcs és Seder Gábor magyar hangjával. A Köpenyben Horváth Illés fogja a színészt szinkronizálni, ez a páros pedig nem tűnik elsőre szerintem rossz választásnak. A sorozat premierje a PRO4-en lesz június 18-án.

A Köpeny (The Cape)

David Lyons - Horváth Illés
Jennifer Ferrin - Balsai Móni
Keith David - Barbinek Péter
Summer Glau - Kelemen Kata
James Frain - Végh Péter

Stúdió: Subway

A kép forrása: PRO4 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása