Jön A konyhafőnök gyerek változata

2015. május 17. - Jasinka Ádám

 A tegnap este megírt cikk után nem számítottam arra, hogy ilyen hamar, már megint egy új RTL Klub-os műsor kapcsán kell billentyűzetet ragadnom. A tévéadónál úgy látszik tényleg elborult valakinek az elméje, persze jó értelemben és az eddig az ajtó mögé, egy sötét szobába elzárt ötleteket most a világra, pontosabban a magyar tévézőkre zúdítják. Az RTL Klub premiercunamijáról ide kattintva olvashattok bővebben, nem írom le ide is az összes tervezett saját gyártást, mert önmagukban kitesznek egy izmosabb bekezdést.

akonyhafonokjunior.jpg

 A konyhafőnök sikerét látva értelemszerű volt, hogy érkezni fog a második szezon, amit idén tavasszal láthatunk is, bár nem hoz olyan jó nézettséget, mint az első etap, de nézik annyian, hogy érdemes legyen belőle kérni egy harmadik kört. Az RTL Klub pedig kér is. Az viszont már tényleg a formátum kimaxolása, hogy az amerikai, hasonszőrű MasterChef-hez igazodva Magyarországon is lesz egy kölyök változat. Igen, az RTL Klub-nál elkészítik, vagyis egyelőre tervezik A konyhafőnök Junior első évadát.

 A MasterChef Junior az Amerikai Egyesült Államokban nem hoz rossz számokat és látva, hogy a TV2-nek is mennyire bejött a kisgyerekeket énekeltető formátum, nem lenne meglepő, ha a 8 és 13 év közötti gyermekek főzőcskéje fellelkesítené a magyar tévézőket.

A kép forrása: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása