Pimaszúr mostantól az RTLII-n alszik

2015. május 12. - Jasinka Ádám

 A SuperTV2 tavaly indult új, saját gyártásai közül az én kedvencem a Hajós a dobozban volt, amiből sajnos az első évad óta nem készült új epizód és egyelőre nem is terveznek szerintem ezzel a műsorral. A másik, ami szintén tetszett, az a Pimaszúr ottalszik, aminek ugyan nem követtem rendszeresen a részeit, de mindig kellemes szórakozás volt az egyedi hangulata és az ismert embereket hétköznapi helyzetekben bemutató jelenetei miatt.

pappgergortlii.jpg

 A műsorvezető, Papp Gergő viszont idén év elején kilépett a TV2-től, ami nem csak a tévécsatornánál eltöltött útjának, de a műsorának végét is jelentette. Azonban olvashattunk tőle sejtelmes utalásokat, amik arra engedtek következtetni, hogy egy másik tévéadón esetleg folytatódhat a műsor. A Pimaszúr ottalszik pedig folytatódni is fog. Az új évad a TV2 legnagyobb konkurensénél, az RTL-nél, pontosabban az RTLII-n lesz képernyőn, azaz a műsor a SuperTV2-ről a rivális kábeladóra költözik - írta a Blikk.

 Pimaszúr egyébként nem idegen az RTL-nél, ugyanis sokáig a Fókusz riportere és a Fókusz Portré műsorvezetője is volt, azaz náluk kezdte a tévés pályafutását. A Pimaszúr ottalszik új epizódjainak forgatása nyáron kezdődik, de képernyőn csak ősszel láthatjuk azokat, a formátumon pedig nem sok változás lesz a korábbi adásokhoz képest. A műsor epizódjait az RTL Klub készen fogja megvenni, ami annyit jelent, hogy a műsorvezető és a stáb nem lesz a tévéadó alkalmazásában.

 Az RTL Klub megint egy újabb műsorral erősíti az őszi kínálatát és teszi ezt úgy, hogy tegnap jelentették be, hogy indítanak egy társkeresős műsort is.

A kép forrása: stop.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása