Gubík Ágit és Mácsai Pált is díjazták

2015. április 28. - Jasinka Ádám

 Másodjára hirdették ki a Televíziós Újságírók Díjának nyerteseit, azonban az első évvel ellentétben idén ünnepélyes díjátadó keretében zajlott le ez a tévés esemény tegnap, amelyről ide kattintva olvashattok bővebben. A Pesti Vigadóban a díjra esélyes jelöltek mellett ismert televíziós személyek, befolyásos tévések és televíziós újságírók is megjelentek. A kategóriák nyertesei között egy-két kivételtől eltekintve számomra nem sok meglepetés volt, főként a jelöltek kihirdetése után volt borítékolható egyes produkciók, színészek díjazása.

macsaipaldij.JPG

 A díjat feltehetően jövőre is átadják majd és remélhetőleg bővül majd a kategóriák sora, illetve a színészek, az írók és a készítők is több szerephez jutnak majd.

Nagyszabású showműsor

Sztárban sztár (TV2)

Vetélkedő

A konyhafőnök (RTL Klub)

Magyar sorozat

Terápia (HBO)

Stand-up comedy vagy talk show

Showder Klub (RTL Klub)

Női műsorvezető

Ördög Nóra

Férfi műsorvezető

Gundel Takács Gábor

Színésznő (tévésorozat)

Gubík Ági (Barátok közt)

Színész (tévésorozat)

Mácsai Pál (Terápia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása