Újra felvonják a fekete vitorlát

2015. április 21. - Jasinka Ádám

 A Paramount Channel idén év elején mutatta be a Fekete vitorlák című kalózos sorozatot és volt szerencsém közelebbről is megnézni, hogyan is készül a magyar változat. A szinkronlátogatásról írt cikket és a szinkronizáló színészekkel készült interjúkat ide és ide kattintva tudjátok elolvasni.

feketevitorlak.jpg

 A kincses sziget előzményeit bemutató kosztümös, erotikus, ármánykodással teli dráma második, az Amerikai Egyesült Államokban nemrég véget ért évadát május tizedikétől már a magyar tévézők is láthatják. A premier előtt azonban maratoni vetítést tart a Paramount Channel, így aki szeretne felzárkózni és nem tud vagy nem akar a tévén kívül más lehetőséget keresni, az május 2-án és 3-án, este nyolctól ledarálhatja a sorozat nyolc részes első évadát.

A kép forrása: filmsor.net

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása