Idén is átadják a Televíziós Újságírók Díját

2015. április 09. - Jasinka Ádám

 A magyar díjátadókban nem vagyok valami járatos, de a felkapottabb, a köztudatba picit jobban beépülőkről, mint a Prima Primisszima, az eMeRTon vagy a Story-gála azért van valamennyi fogalmam. Azt viszont nem tudom, hogy volt-e régebben az idén másodjára átadásra kerülő Televíziós Újságírók Díjához hasonló, amiben kimondottan a tévés piacra készült műsorokat és az ebben tevékenykedő embereket díjazták volna. A díj ötletgazdája a SorozatWiki főszerkesztője, Kenderessy Szabolcs volt és összesen tíz szak- és hírmédium (Epizód magazin, Hír24, Hír7, Index-Comment:Com, Mediapiac.com, Origo, SorozatWiki, Színes RTV, Tvr-hét valamint idéntől a Sorozatjunkie is) alkotja zsűrit.

 A tavalyitól eltérően idén megadják a módját a szervezők a díjátadónak és április huszonhetedikén, a Vigadóban osztják ki többek között a legjobb nagyszabású showműsornak és a legjobb női és férfi műsorvezetőnek járó díjat is. A Televíziós Újságírók Díjához idén támogatóként és társszervezőként a Játék határok nélkül új évadának hazai gyártója, a NuMuvee Hungary Kft. is csatlakozott. Az újdonság még az lesz első díjátadóhoz képest, hogy idén már a tévés sorozatokban játszó színésznőket és színészeket is díjazzák az alapító és a hozzájuk csatlakozott tévés hírportálok, újságok, blogok képviselői.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása