Visszatér a Feketelista

2015. április 02. - Jasinka Ádám

 A Viasat3 tavaly nagyon sok újdonságot mutatott be, amik között voltak képregény alapján készült (A SHIELD ügynökei), sci-fi (Emberi tényező), komédia (Brooklyn 99 - Nemszázas körzet) és krimisorozatok (Feketelista) is. Ezek közül azonban most az utóbbiból, a James Spader főszereplésével készült bűnüldözős drámából érkezik a legújabb, azaz a második évad. A Feketelista az első évadával, köszönhetően a felvezetésének is, abszolút a legnézettebb újonc dráma volt az Amerikai Egyesült Államokban, viszont a második szezonra megcsappant a sorozat iránti érdeklődés, amiben nem kis szerepe van annak is, hogy új műsornapra, új ellenfelek mellé került.

feketelista.jpg

 A Feketelista új évada azonban mindenképpen jól jön a Viasat3-nak, ugyanis az utóbbi időben kifejezetten unalmas és izgalmaktól mentes a kínálata, ami annak tükrében különösen vicces, hogy így, a sok ismétléssel és filmmel együtt is több embert érdekel, mint a testvéradója, a Viasat6, amire azért érkeznek a premier sorozatok és évadok. A Feketelista második évada április tizenhatodikán debütál és az első etaptól eltérően nem szerda, hanem csütörtök esténként lesz képernyőn. A premier időpontja egyébként külön érdekes, mivel tavaly is pont április tizenhatodikán volt az első rész.

Forrás: Sorozatjunkie
A kép forrása: nbc.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása