Ők lesznek a Doyle és Doyle című sorozat magyar hangjai

2015. április 02. - Jasinka Ádám

 A Universal Channel fogja bemutatni áprilisban a Doyle és Doyle (Republic of Doyle) című kanadai krimisorozatot, amiből nem hetente, hanem naponta adják majd az új részeket. Ez pedig az epizódszámok fényében egy elég jó lépés, mivel a sorozat hetvenhét részből áll és nem is készül belőle több, ugyanis tavaly decemberben ért véget ez a helyenként vicces, rendőrös dráma. A magyar premier április tizenharmadikán lesz, 19:20-kor a Universal Channel-en.

doyleesdoyleszink.jpg

 A sorozat magyar hangjairól nem mondanék véleményt anélkül, hogy belehallgattam volna a magyar változatba, a színészeket pedig nem ismerem annyira, hogy tudjam, kihez vagy az eljátszott karakteréhez mennyire fog passzolni az Aprics László által választott magyar hang. A szinkronhangok listáját átböngészve viszont kellemes meglepetésként ért, hogy olyan színészek neveit is olvashattam, akiket ritkán vagy egyáltalán nem is hallottam még sorozatok magyar változataiban. A szinkronhangokat a tovább mögött találjátok.

Allan Hawco - Hevér Gábor
Sean McGinley - Rosta Sándor
Lynda Boyd - Bertalan Ágnes
Mark O’Brien - Márkus Sándor
Marthe Bernard - Gyöngy Zsuzsa
Krystin Pellerin - Bognár Anna
Steve O’Connell - Kapácsy Miklós
Sean Panting - Mészáros Máté
Rachel Wilson - Pálfi Kata
Jonathan Goad - Makranczi Zalán

Szinkronrendező: Aprics László
Magyar szöveg: Imri László, Csányi Zita
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: RedLemon
A kép forrása: thecoast.ca

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása