Itt vannak a TV2 két új sorozatának magyar hangjai

2015. március 27. - Jasinka Ádám

 A TV2 áprilisban két premier sorozatot, egy orvosos drámát és egy ismert film alapján készült sci-fit fog bemutatni. A Belső ellenfél és a Bukott angyalok tovább színesítik a TV2-csoport sorozatkínálatát, de sajnos ezek közül egyikben sem bíznak annyira, hogy a főadón, főműsoridőben próbálják ki, ami látva az NCIS új részeinek számait nem is csoda, hiszen az egykoron bitang erős számokat hozó sorozat mára erős hanyatlásban van. Ezek alapján lehet, hogy nem is érdemes annyira a heti, külföldi tartalmakra építeni a nézettségi versenyben. Az már más kérdés, hogy az új sorozatokkal azért mindig érdemes próbálkozni, bár Az elnök árnyékában a Rising Star felvezetését sem tudta értékelhető eredményekre váltani.

belsoellenfel.JPG

 A premiereknek tehát érdemes örülni attól függetlenül is, hogy mikor vannak képernyőn, hiszen az már nagy segítség, ha magyar nyelven is adásba kerül valami, mert bár sokan megszólják a szinkront, azért mégiscsak ez az amitől függ, mennyire lesz népszerű és ismert itthon egy sorozat. Igen, kivételek vannak, de nem szabad azért összemosni az internetes népszerűséget a televíziós vetítés erejével.

 A Belső ellenfél című dráma történetének főszereplője egy olyan idegsebész, akinek az élete túlzottan is időhöz van kötve, ugyanis tizenkét óra elteltével újabb tizenkét órára előtör nyughatatlan énje. A férfi egy erős szerrel védekezik ellene, ám miután immunissá válik rá kénytelen szembe nézni kicsapongó énje tetteivel és az azokkal járó következményekkel. A sorozat férfi főszereplőjét Csőre Gábor, míg női partnerét Solecki Janka szinkronizálja.

 A TV2-csoport másik premierje a Bukott angyalok lesz, ami a Légió című film alapján készült, de a film eseményei után huszonöt évvel később, az angyalok és az emberiség háborúja utáni időkben játszódik. A történet főszereplője egy Alex nevű lázadó katona, akinek Hamvas Dániel lesz a magyar hangja.

A két sorozat szinkronhangjait tovább mögött találjátok.

Belső ellenfél (Do No Harm)

Steven Pasquale - Csőre Gábor
Alana de la Garza - Solecki Janka
Ruta Gedmintas - Csondor Kata
Phylicia Rashad - Kocsis Mariann
Michael Esper - Markovics Tamás
John Carroll Lynch - Bácskai János
Lin-Manuel Miranda - Láng Balázs
Samm Levine - Hamvas Dániel

Stúdió: Subway Stúdió

Bukott angyalok (Dominion)

Christopher Egan - Hamvas Dániel
Tom Wisdom - Czető Roland
Roxanne McKee - Gáspár Kata
Luke Allen-Gale - Pálmai Szabolcs
Shivani Ghai - Roatis Andrea
Rosalind Halstead - Zsigmond Tamara
Anthony Head - Rosta Sándor
Alan Dale - Barbinek Péter

Stúdió: Subway

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása