Kiderült, mikor kezd A konyhafőnök második évada

2015. március 26. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub egyik, ha nem a legsikeresebb műsora volt tavaly A konyhafőnök, ami debütáló, első évadával olyan nézettséget, főként olyan nézőszám-növekedést produkált, amiről szerintem a tévéadók álmodnak. Nem feltétlenül a magas nézettségre gondolok, mert azért az X-faktort nem verte, de hétköznap este, a Híradó után olyan számokat hozott, ami bizony második évados berendelésért kiáltott. A remek nézettség miatt pedig nem is csoda, hogy az RTL Klub nem vár őszig az új évad premierjével, hanem már idén tavasszal adásba küldi a hosszabb második etapot.

akonyhafonokmaev.jpg

 Az új évad különlegessége az lesz, hogy nem 25, hanem 33 részből fog állni, illetve nem csak a már megismert díszletek között, hanem külső helyszíneken is fognak főzni a versenyzők, ugyanis a középdöntők alatt egy-egy ismert étteremben élesben is letesztelhetik a tudásukat. A zsűri viszont változatlan felállásban marad, azaz ugyanúgy Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre lesznek az ítészek, mint az első, szerintem is nagyon élvezetes évadban. Az új etap premierje április tizenharmadikán lesz, az RTL Klub Híradója után, ami azzal is jár, hogy a Fókusz így ismét a hírműsor elé kerül.

A kép forrása: A konyhafőnök Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása