Itt vannak a Titkok és hazugságok című sorozat amerikai változatának magyar hangjai

2015. március 09. - Jasinka Ádám

 A sorozatfeldolgozások egyre népszerűbbek nem csak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem az egész világon és nem is kell olyan messzire mennünk, hogy találjunk egy-egy ilyen tartalmat. A magyar HBO ugyanis két izraeli sorozatot ültetett át a magyar viszonyoknak megfelelően és mind a Társas Játék, mind a Terápia igen jól sikerült. Az RTL Klub pedig bejelentette, hogy ők is ezt a mintát követik, azaz olyan heti sorozatot fognak készíteni őszre, ami egy már máshol bemutatott műsor magyar átdolgozása lesz. Ez nem rossz dolog, mielőtt valaki az eredetiséget kérné számon a feldolgozást készítő tévéadókon, mivel rengeteg esetben ugyanolyan minőséget képvisel a feldolgozás, mint az eredeti. Igen, az ellenkezője is igaz.

titkokeshazugsagok.jpg

 Az amerikai Titkok és hazugságok az ezzel megegyező című ausztrál sorozat feldolgozása és a két főszereplője, de még a mellékszereplők is ismert filmes és vagy sorozatos színészek. A gyanú árnyéka egy külvárosi családapára vetül, akit Ryan Phillippe alakít, a gyilkosság utáni nyomozást pedig a Juliette Lewis által megformált nyomozó végzi. A férfi főszereplőt Széles Tamás szinkronizálja, a nyomozónőt pedig Für Anikó és szerintem mind a ketten nagyon illenek a karakterükhöz, annak pedig külön örülök, hogy Für Anikót ismét sorozatszinkronban hallani. Az ismertebb színészek közé tartozik még az a Natalie Martinez, akit A bura alatt című sorozatban láthattunk már és ott Pálmai Anna szinkronizálta, itt viszont Németh Borbála, aki ugyanúgy jó választás a színésznőre. A magyar változat szinkronrendezője Dezsőffy Rajz Katalin, aki az AXN-nél ezzel így két országos premier sorozat szinkronját is megkapta (a másik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?), mondjuk ez nem is meglepő, látva és hallva, milyen minőséget képviselnek a munkái. A többi szinkronhangot a tovább mögött találjátok.

Titkok és hazugságok (Secrets & Lies US)

Ryan Phillippe - Széles Tamás
Juliette Lewis - Für Anikó
KaDee Strickland - Tarr Judit
Indiana Evans - Nagy Blanka
Belle Shouse - Györke Laura
Natalie Martinez - Németh Borbála
Benjamin Ciaramello - Horváth Illés
Dan Fogler - Lengyel Tamás

Magyar szöveg: Petőcz István
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: hu.axn.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása