Az alap csapattal tér vissza a Fifó család

2015. február 13. - Jasinka Ádám

 A köztévé adott le eddig három évadot Kapitány Ivánék improvizációs szitkomjából, ami hosszabb szünet után idén ismét új részekkel jelentkezik. A Mindenből egy van negyedik évadát azonban az előzőektől eltérően már nem a Centrál Színházban, hanem a Játékszínben veszik fel, három napon keresztül délben és este lesznek az előadások. A műsorról az egyik főszereplő, Rudolf Péter és az egyik író, Kormos Anett beszélgetett az ATV reggeli műsorában. A kulisszatitkok és egy kis Kossuthkifli miatt is érdemes meghallgatni az interjút, amiből többek között az is kiderül, hogy visszatérnek az új részekre az alap szereplőgárda tagjai, azaz Nagy-Kálózy Eszter, Oroszlán Szonja, Földes Eszter és Scherer Péter.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2015.02.13. 17:44:57

Érdekes, hogy az ATV-n reklámoznak egy köztévés produkciót.
Persze az előadás független a tévétől, de a felvett anyag azért mégis ott lesz látható.

Remélem, hogy nem csak ezt a hat részt láthatjuk majd tavasszal.

Jasinka Ádám 2015.02.13. 19:00:03

@desmondwallace: Az interjú elején én is meglepődtem ezen, hogy kerül egy köztévés műsor az ATV-re, de mivel nem említették, hogy tévéműsor lenne, sőt, a címét se mondták, így érthető a dolog.
süti beállítások módosítása