Gordon Ramsay műsorának magyar verziója érkezik a TV2-re

2015. február 09. - Jasinka Ádám

 A magyar nézők is bizonyára elég jól ismerik a brit sztárséfet, Gordon Ramsay-t, akit láthattunk már szebbnél szebb vidékeken utazgatni, helyi specialitásokat megkóstolni és elkészíteni, éttermeket és szállodákat rendbe szedni, amatőr szakácsok közt tehetséget kutatni és profikkal, félprofikkal vöröslő fejjel üvöltözni egy-egy alap fogás elrontása miatt. A három, talán legismertebb műsorát, a MasterChef-et, a Hell's Kitchen-t és a Kitchen Nightmares-t elsősorban a Viasat3-nak köszönhetően ismertük meg és a népszerűségük miatt nem is volt meglepő, hogy elkészült a MasterChef magyar változatát. A műsor azonban nem lett olyan sikeres és egészen 2014-ig kellett várni, hogy egy másik tévécsatorna, az RTL Klub egy hasonló, főzős reality-t készítsen. A rizikós vállalkozás pedig bejött, a nézettség brutális volt, nem is csoda, hogy berendelték a második évadát és az sem olyan meglepő, hogy a TV2 is ki akarja használni a műsor keltette hullámokat.

ako_logo_fullhd.jpg

 A Gordon Ramsay fémjelezte három nagy műsor közül tehát van egy magyar MasterChef, egy erre nagyon hasonlító, de mégis más A konyhafőnök és érkezik a TV2-re a kellemes meglepetést okozó, nem kicsit szórakoztató és érdekes Kitchen Nightmares hazai változata. A konyha ördöge azonban szerencsére nem napi vetítésű műsor lesz, hanem csak heti egy adást láthatnak majd a nézők, amiben epizódonként egy-egy étterem átalakítását, az étlap és a dolgozók formába rázását láthatjuk majd. A műsorral kapcsolatban a legfontosabb kérdés az, hogy ki lesz a magyar Gordon Ramsay, ha egyáltalán szükség van arra, hogy leutánozzák az egyedi stílusú sztárszakácsot. A TV2-s A konyha ördöge műsorvezetője Bereznay Tamás lesz, aki harmincévesen elérte, hogy a Kárpátia Étterem vezetője lehessen, de ő volt Sólyom László volt köztársasági elnök konyhájának a vezetője is. A műsor premierje február huszonhetedikén, péntek este 21:30-kor lesz képernyőn és ha ugyanazt a színvonalat hozza, amit a Gordon Ramsay-s változat, akkor jól fogunk szórakozni.

A kép forrása: TV2 Sajtószoba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wolf Claw 2015.02.09. 13:29:52

valami hasonlót csinált Gianni pár éve a Viasat-on de az valahogy hamvába holt. Remélem ez azért annál jóval sikeresebb lesz!

Ördög Zoltán · http://testveriseg.wordpress.com 2015.02.09. 18:22:06

Nem szokott szimpatikus lenni számomra, mikor hasonló blogokra valakik előre beírják, hogy bukta lesz valami. Ám...

Nem ismerem az eredetit és a viasat3-st sem, de a Konyhafőnökből csináltak egy valóságsót.
Kreáltak 4-5 jó karaktert a versenyzők közül és a zsűriben. Lehetett izgulni, szurkolni. És az időtartalmat is remekül belőtték.

De ebben a műsorban nem látom a potenciált.
Lehet az az üzlet, hogy az éttermek fizetnek a reklámért. :D

A Shopping királynők ugrottak be. Abban legalább lehetett szurkolni. Mégsem volt sikeres.
süti beállítások módosítása