Ismert színész vendégszerepelt a Barátok közt legutóbbi epizódjában

2015. január 10. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub napi sorozatában eddig is sok ismert színész fordult már meg, köztük rengeteg olyan, akinek a hangját filmekben és sorozatokban is egyaránt hallani. A legutóbbi vendégszereplők közül elég csak Antal Olgára, Tordy Gézára, Kapácsy Miklósra vagy Gáspár Andrásra gondolni, most azonban az új évadot egy igazán ismert színész vendégszereplésével kezdték. A legutóbbi epizódokban ugyanis Jakab Csaba is játszott, akit ha nem színházból ismerünk (pedig ott is nagyon jó), akkor a hangját biztos, hogy hallottuk már, hiszen szinkronizálta többek között Billy Bob Thornton-t, Liam Neeson-t és Ted Danson-t is.

bkjakabcsaba.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2015.01.10. 09:49:18

Jakab Csaba = Charlie a Charlie Angyalai remakeben, és ahol én "felfedeztem": a 80-s évekbeli Mission Impossible sorozatban az egyik szereplő hangja.
És a Rádiókabaréban is sokat feltűnt 2014-ben.
süti beállítások módosítása