Az élet csajos oldala új részekkel tér vissza az RTLII-re

2015. január 07. - Jasinka Ádám

 Az RTL elég sok szitkomot vásárolt be, gondoljunk csak az Egy rém modern családra (Modern Family), a Nyugi, Charlie!-ra (Anger Management) vagy az olyan kisebb, sikeresnek nem annyira nevezhető sorozatokra, amik az RTL Klub-on késő este vagy kora hajnalban kerültek adásba. A fő tévéadón habár nem a vicces sorozatok kapják a legtöbb figyelmet, a kábelcsatornákon, főként az RTLII-n rendre bemutatnak egy-egy újdonságot. Az egyik ilyen premier volt nemrégen Az élet csajos oldala (2 Broke Girls).

azeletcsajosoldala2.jpg

 Az első két évadot napiban adta le a tévécsatorna, azaz viszonylag hamar ledarálták az epizódokat. A részek nézettségről pontos adat nincs, de a kiadott heti, top tízes műsorlistán csak ritkán szerepelt ennek a szitkomnak a címe. A második évad fináléja után azonban nem kapták meg a nézők a folytatást, viszont kiemeltebb időpontban, a Való Világ összefoglalói előtt újra leadják az első két évad részeit. A harmadik évadot azonban már nem tartják a fiókban és az ismétlések után képernyőre kerülnek az új epizódok. A premier január huszonkettedikén lesz.

Forrás: RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása