Tatár Csilla lett A Dal műsorvezetője

2014. december 27. - Jasinka Ádám

 A köztévé Eurovíziós Dalfesztiválra selejtező műsorának első évadában Kapócs Zsóka mellett Gundel Takács Gábor volt a műsorvezetője, aki a második és harmadik évadban már Novodomszky Éva partnere volt. A Dal negyedik, 2015-ös évadában azonban egy teljesen új műsorvezetőt vet be a köztévé Tatár Csilla személyében.

tatarcsilla.jpg

 A TV2-s reggeli műsor, a Mokka meghatározó és ismert műsorvezetőjének leigazolásával a köztévé fiatalítani akarja a saját gyártású zenés műsorát, többek között ezért is oszthatták ezt a feladatot Tatár Csillának, aki egyedül vezeti majd a műsort. A Dal negyedik évadában azonban nem csak a műsorvezetőket tekintve lesznek változások, ugyanis Pierrot fogja váltani a zsűriben Kovács Katit.

 A műsor első elődöntője január 24-én lesz, a döntő adás, amiben kiderül, melyik előadó képviseli Magyarországot a 2015-ös bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon február 28-án kerül adásba.

Forrás: hirado.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása