Sok változás lesz januártól az RTL Klub-on

2014. december 21. - Jasinka Ádám

 A TV2 megújult és premiergazdag műsorrendjét a múltkor már olvashattátok és mivel az RTL Klub-nál sem aprózzák el a januári kínálatot, ezért érdemes az ő terveikkel is foglalkozni. Az RTL Klub főműsoridejében és délutánjában is sok változás lesz január ötödikétől, de talán a legérdekesebbek mindig az országos premierek legyen szó bármelyik tévécsatornáról is. A TV2 két ilyen sorozatot fog bemutatni, míg az RTL-nél csak egy új kerül képernyőre, méghozzá egy török, történelmi dráma, a Szerelemben, háborúban.

szerelembenhaboruban.jpg

 Az új sorozat miatt műsornapot vált a CSI: Miami helyszínelők és a CSI: A helyszínelők is, és csütörtökön lesznek adásban, ezzel pedig nem könnyítik meg a TV2 újdonságának, Az indíték című krimisorozatnak a dolgát. A török dráma pénteken dupla epizóddal mutatkozik be, de azt egyelőre nem tudni, hogy végig így adják-e le a sorozatot.

 A másik érdekesség, hogy a műsorrend tervezet szerint lekerül a képernyőről a Dr. Csont kilencedik évada, azonban a sorozatot nem kell nélkülözniük a tévézőknek, hiszen a Cool TV-s ismétlések mellé az RTL Klub is isméltelni fogja hétvégente délutánonként az első évadot. A mentalista és a Szulejmán premier epizódjai változatlanul lesznek adásban.

 Az RTL Klub-on délutánonként is lesznek változások, ugyanis újra leadják a Szombat esti láz - A nagy félrelépés, azaz az ötödik évad epizódjait. A táncos műsor miatt azonban nem lesz képernyőn Dr. Tóth sem.

 A főműsoridő talán legfontosabb változása azonban mégiscsak az lesz, hogy a filmek és a sorozatok szokatlanul korán, kilenc és negyed tíz között kerülnek majd adásba, amivel beelőzik a TV2 fél tízes sorozatkezdési időpontját. Az RTL Klub részletes műsorrendjét a tovább mögött találjátok.

14:50: A vihar
15:40: Szombat esti láz - A nagy félrelépés (ism.)
18:00: Híradó
18:50: Fókusz
19:20: Éjjel-nappal Budapest
20:35: Barátok közt
21:05: film / A mentalista / Szulejmán / CSI: Miami helyszínelők / Szerelemben, háborúban

A kép forrása: tvaktuel.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása