Premier sorozatokkal újít a TV2 januárban

2014. december 19. - Jasinka Ádám

 A TV2 nem csak egy új sorozattal készül 2015-re, hanem egy új főműsoridős műsorrenddel is, amiben több külföldi sorozatot és filmet fognak adni. Az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy a sorozatok rajongóinak nem kell este tíz óráig várniuk az epizódokra, hiszen a szokásos időpontban, fél tízkor képernyőn lesznek a premier tartalmak.

azinditek.jpg

 A tévéadó egyik újdonsága a Rising Star felvezetésével debütáló Az elnök árnyékában hétfő esténként lesz látható, valamint bemutatkozik a Viasat3 által már beígért, de le nem adott krimi Az indíték is. A TV2 újításának a telenovellák kedvelői is örülhetnek, ugyanis délután két új sorozatot fog adni a tévécsatorna január ötödikétől. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

14:45: Valentina titka
15:45: Emlékezz, Reina!
17:00: A Macska
18:00: Tények
19:25: Jóban rosszban
20:15: Hal a tortán - Meglepetés
21:30: Az elnök árnyékában / film / film / Az indíték / film

A kép forrása: wallwidehd.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása