Az RTL Klub-on újra sorozatok lesznek a főműsoridőben

2014. november 03. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub az őszre szánt második nagy dobása miatt egy időre száműzte a heti import sorozatokat a hétköznap esti főműsoridőből, így a nézőknek nélkülözniük kellett többek között a Dr. Csont és a Szulejmán új epizódjait. A Celeb vagyok, ments ki innen! negyedik évada után azonban ismét a sorozatrajongóknak kedveznek és nem is akárhogyan, hiszen ismét a megszokott fél tízes sávban lesznek a népszerű tartalmak november tizenhetedikétől.

 Az egyik legfontosabb újdonság azonban nem a főműsoridőben, hanem délután lesz, ugyanis képernyőre kerül a Dr. Tóth című napi, orvosos műsor. A Fókusz ismét a Híradó után jelentkezik, és emiatt mind az Éjjel-nappal Budapest, mind a Barátok közt később kezdődik egy fél órával.

 Az esti sorozatsávban annyi változás lesz a korábban megszokott menetrendhez képest, hogy a két sorozat közé bekerült az RTLII-s Híradó ismétlése. Az országos premierek között találjuk a Dr. Csont, A mentalista, a Szulejmán és az Odaát új részeit, de csatornapremierként adják majd a CSI: Miami helyszínelők kilencedik évadát is. A saját gyártású műsorok közül pedig rövidebb évaddal lesz adásban a Showder Klub. A részletes műsorrendet a tovább mögött találjátok.

15:45: Segítség, bajban vagyok!
16:50: Dr. Tóth
18:00: Híradó
18:55: Fókusz
19:25: Éjjel-nappal Budapest
20:50: Barátok közt
21:25: Dr. Csont / A mentalista / Szulejmán / film / CSI: Miami helyszínelők
22:20: Híradó
22:50: Showder Klub / XXI. Század / Házon kívül / film / CSI: A helyszínelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2014.11.04. 18:21:16

A Showder Klub azért elég későn fog kezdődni. Továbbra is marad a "videotéka".

A TV2 is erőt vehetne magán, aztán jöhetne pár sorozta, mert a mostani műsorrendjük - 22 óra után - még mindig katasztrófa. Mindenféle értelemben.
süti beállítások módosítása