HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. november 02. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt a tovább mögött találjátok.

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

 Az AXN mutatja be ezt a jogi drámát, aminek a készítői, producerei között olyan neveket is találunk, akik A Grace klinikán és a Botrány című sorozatokon is dolgoznak. A három produkció között azonban nem csak külföldi vonalon van kapcsolat, ugyanis a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? szinkronrendezője készíti a Botrány magyar változatát is.

 A sorozat főszereplőjének a lista olvasása előtt Kocsis Mariannt tippeltem volna, és nem csak azért, mert ő már sokszor kölcsönözte a hangját Viola Davis-nek, hanem azért is, mert őt gyakran hallani ilyen karaktereket szinkronizálni. A rendezőnő döntése ezért is lepett meg, de pozitív értelemben, hiszen szándékosan vagy valami más miatt, de nem a járt utat választotta, és ez nagyon tetszik. A szinkron minőségében nem kételkedem, a Botrány fantasztikus lett, ez pedig egy picit hasonló, ha nem is ugyanolyan sorozat.

Szereplők: Viola Davis (Bognár Gyöngyvér), Alfred Enoch (Czető Roland), Aja Naomi King (Andruskó Marcella), Jack Falahee (Fehér Tibor), Karla Souza (Szilágyi Csenge), Matt McGorry (Molnár Levente), Katie Findlay (Csuha Borbála), Liza Weil (Soleczki Janka), Charlie Weber (Czvetkó Sándor), Billy Brown (Kálid Artúr)
Magyar szöveg: Imri László Adrián
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Stúdió: SDI Media Hungary

Falco - Zsaru a múltból

 Az AXN másik premier sorozata egy francia krimi lesz az AXN Black-en, amiben a főszereplő rendőr húsz évnyi kómából ébred fel. A hangpárosításokat tekintve nem igazán tudok érdemben nyilatkozni.

Szereplők: Sagamore Stévenin (Király Attila), Mathilde Lebrequier (Soleczki Janka), Clément Manuel (Magyar Bálint), Arno Chevrier (Bognár Tamás)

Bűnös Chicago

 A múltkor láthattatok, hallhattatok mintát a magyar változatból, akkor viszont nem tudtam teljes és hiteles listát mutatni a sorozaton dolgozó színészekről, stábtagokról, úgyhogy pótolnám.

Szereplők: Jason Beghe (Kőszegi Ákos), Jon Seda (Mészáros Béla), Elias Koteas (Rosta Sándor), Patrick John Flueger (Zámbori Soma), Amy Morton (Kovács Nóra), Laroyce Hawkins (Bognár Tamás), Marina Squerciati (Pupos Tímea), Archie Kao (Molnár Áron), Sophia Bush (Roatis Andrea), Jesse Lee Soffer (Horváth Gergely), Robin Weigert (Ősi Ildikó)
Magyar szöveg: Dáme Nikolett
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

Outlander - Az idegen

 Az AXN harmadik premiere egy regényadaptáció lesz az AXN White-on, amiben van egy kis időutazás és betekintés történelmi korokba, a fő helyszín azonban a skót felföld lesz. A kalandos történet első olvasásra nem kapott rossz szinkronhangokat.

Szereplők: Caitriona Balfe (Götz Anna), Tobias Menzies (Pusztaszeri Kornél), Sam Heughan (Czető Roland), Graham McTavish (Fazekas István), Gary Lewis (Barbinek Péter), Lotte Verbeek (Mezei Kitty), Duncan Lacroix (Gubányi György), Stephen Walters (Koncz István), Grant O'Rourke (Szokol Péter), Annette Badland (Bókai Mária)
Szinkronrendező: Orosz Ildikó

Forrás: emTV.hu

Rossz csillagzat

 Az AXN úgy látszik nem rest, hiszen egy újabb premier sorozatuk van, mégpedig az egy évados scifi, a Rossz csillagzat.

Szereplők: Aimee Teegarden (Csifó Dorina), Matt Lanter (Pálmai Szabolcs), Gray Damon (Czető Roland), Greg Finley (Papp Dániel), Chelsea Gilligan (Bogdányi Titanilla), Brina Palencia (Szabó Zselyke), Natalie Hall (Czető Zsanett), Malese Jow (Csuha Borbála), Titus Makin Jr. (Joó Gábor), Jesse Luken (Fehér Tibor)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása