Munkaügyek - IrReality Show - 4x01: Nyári élmények

2014. október 09. - Jasinka Ádám

 A Munkaügyek negyedik évadának első része sajnos nem győzött meg arról, hogy a harmadik évadban hozott bukfenceket képesek lesznek kijavítani és sikerül egy olyan egyenletes színvonalat hozni, ami kielégíti az első két évadban látott humor iránti vágyamat. A sorozat első epizódjai ugyanis olyan jól sikerültek, hogy azokat bármikor képes vagyok újranézni, míg a harmadik évadból nem sok emlékezetes szituáció maradt meg, pedig összességében nem volt rossz, amit csináltak.

vlcsnap-2014-10-09-13h43m47s132.png

 A probléma inkább az volt, hogy a sok nagyon is vicces és szórakoztató jelenetre ugyanennyi unalmas és poénmentes jutott, és látva, hogy milyen jó dolgokra voltak képesek régen az írók nem vagyok elégedett. A negyedik évad első része ott folytatta, ahol a harmadik is kezdte, azaz hozott egy olyan közepes, de igazán semmilyen epizódot, aminek a színvonalát csak egy-két poén tudta felhúzni.

vlcsnap-2014-10-09-13h45m02s115.png

 A sorozattal az a legnagyobb problémám, hogy túl sok szereplője van. Ez önmagában nem lenne olyan nagy ok a csalódottságra, az viszont zavar, hogy lecsupaszítják őket az írók, levetkőztetik róluk az eddig kialakított jellemvonásokat és a sok karakter miatt kénytelenek időnként valakit a háttérbe lökni. Az új évad azonban több dolog miatt is érdekes, ugyanis Hadházi László helyére érkezett két új író, valamint a Katalint alakító Murányi Tündét Szalontay Tünde és Erzsébet nevű karaktere váltotta. Az, hogy ezt miért lépték meg, nem tudom, de remélem, az egyik legszínesebb alapszereplőt nem írták ki a történetből.

vlcsnap-2014-10-09-13h46m39s38.png

 Az új szereplő elsőre nem rossz, a stílusa tetszik, csak a történet amit kapott és az egész epizód nem volt valami érdekes. A szereplők közül viszont szerintem magasan a legjobb továbbra is Elvira, aki nagyon jó poénokat kap és ezeket Molnár Piroska briliánsan tálalja. A többi színész teljesítményét is dicsérhetem, mivel jók, és nem ő rajtuk múlik az, hogy a karakterük nem kap elég játékidőt.

 A Munkaügyek - IrReality Show azonban a kis gigszerek ellenére is az egyik kedvencem, és a harmadik évad felemás teljesítménye ellenére is hoztak olyan jó jeleneteket, amikért megérte nézni a hivatal dolgozóit. A negyedik évad első része viszont nem igazán tetszett, és ennél azért jobb minőséget várok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása