A Szulejmán után újabb történelmi sorozatot vett az RTL Klub

2014. szeptember 30. - Jasinka Ádám

 Az RTL Klub új műsorrendje miatt nagy volt a felháborodás a főműsoridős sorozatok, és főként a Szulejmán rajongói között, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik és negyedik évada miatt hat hétig nélkülözniük kell kedvenc műsorukat. Az RTL Klub a Fókusz című magazinműsorában foglalkozott ezzel a felháborodással és a riport végén bejelentették, hogy nem csak a Szulejmán lesz majd az egyetlen török, szerelemi szálakkal fűszerezett történelmi sorozata a tévéadónak, hiszen megvették a vetítési jogait a Kurt Seyit va Sura című sorozatnak.

kurtseyitvesura.jpg

 A történet Nermin Bezmen hasonló című regényéből készül és az 1890-es évek Oroszországában játszódik. A főszerepben egy az orosz cár seregében szolgáló hadnagy, valamint egy orosz nemesi család lányának szerelme áll, akiknek az életét a háborúk, a bolsevik forradalom is megnehezíti.

A leírás forrása: Igazgyöngy Facebook oldala

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása