HetiSzinkron - Hírekre hangolva

2014. augusztus 31. - Jasinka Ádám

 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt és képet a tovább mögött találjátok.

Az uralkodónő

 A Fem3 mutatta be Az uralkodónőt, amiben Máriának, a skótok királynőjének életét dolgozzák fel. A sorozat főszerepét az a Réti Adrienn kapta meg, akit nem sokszor hallottam még magyar változatokban. Sőt, ha őszinte akarok lenni, szerintem egyszer sem hallottam még őt szinkronizálni. A színésznőt azonban sorozatokban elég gyakran láthatjuk, többek között a Társas Játék első évadában volt meghatározó szereplő, de a Munkaügyek - IrReality Show-ban is vendégszerepelt már.

 A magyar szinkronhoz visszatérve, a főszereplő választása nem lett rossz, kicsit hűvös a hangszíne, de mindenképpen jó egy eddig ritkán szerepeltetett színésznőt hallani. A videóért köszönet Lengabor-nak.

Szereplők: Adelaide Kane (Réti Adrienn), Megan Follows (Kisfalvi Krisztina), Torrance Coombs (Előd Álmos), Alan van Strang (Zöld Csaba), Rossif Sutherland (Varga Rókus), Toby Regbo (Jakab Márk)

Jackie nővér - az ötödik évad

 A Viasat3 adni fogja a Jackie nővér ötödik évadát is, aminek a szinkronjához megkaptam a stáblistát (még egyszer köszönöm) és jó látni, hogy Kiss Lajos milyen színes orgánumokkal dolgozik. Persze az eredeti, első évados változatot jegyző Hornyák Mihályt is meg kell említeni, hiszen ő választotta ki a szereplők nagy részének a magyar hangját. Annak pedig külön örülök - Szirtes Ági mellett -, hogy Radó Denise még mindig szinkronizál, csak sajnos nem elég sokat.

Szereplők: Edie Falco (Szirtes Ági), Merritt Wever (Vágó Bernadett), Paul Schulze (Gáspár András), Peter Facinelli (Debreczeny Csaba), Dominic Fumusa (Tóth Sándor), Ruby Jerins (Hermann Lilla), Stephen Wallem (Hegedüs Miklós), Anna Deavere Smith (Rátonyi Hajni), Mackenzie Aladjem (Kiss Bernadett), Eve Best (Radó Denise), Morris Chestnut (Kálid Artúr), Betty Gilpin (Sallai Nóra), Adam Ferrara (Kapácsy Miklós), Bobby Cannavale (Bognár Tamás)
Magyar szöveg: Szekeres Viktor
Rendező: Kiss Lajos
Stúdió: SDI Media Hungary

Bogdányi Titanilla is A bura alatt

 A TV2-n tavaly bemutatott A bura alatt nem lett a legnézettebb, sőt, a remek premier után a nézők nagy része el is kapcsolt a Stephen King regényéből készült sorozatról. Az igazsághoz azonban az is hozzá tartozik, hogy a szerdai főműsoridő nem volt a legszerencsésebb, hiszen a burával elzárt város lakóinak a török szultán egymilliós udvarával kellett szembe néznie. A tévécsatorna viszont ennek ellenére készíti a második évadhoz a magyar szinkront, aminek én kifejezetten örülök. A képet Bogdányi Titanilla osztotta meg Facebook oldalán.

BogdanyiTitanilla.jpg

Taxi

 Az RTL Klub fogja bemutatni a francia-amerikai nyomozós sorozatot, aminek a főszereplőnője egy olyan rendőrnő lesz, akinek bevonják a jogosítványát és ezért kénytelen a helyszínekre taxival utazni. A rendőrnő, Chyler Leigh A Grace klinikából ismert hangját kapta.

Szereplők: Chyler Leigh (Huszárik Kata), Jacky Ido (Kálid Artúr)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása