Ők lesznek a Sztárban sztár új évadának énekesei

2014. augusztus 15. - Jasinka Ádám

 A TV2 egy elég ötletes reklámkampánnyal kezdte beizzítani a promóciót a legsikeresebb új saját gyártásának második évadához. Azonban most, hogy mind a zsűrit, mind a premier időpontját és magát a műsorvezetőt is megismertük, ideje volt lerántani a leplet a sztárokról.

 Az első évad sok pozitív kritikát kapott és tényleg rendkívül szórakoztató volt, ezért is tették már elsőre magasra a lécet. Az új évadban a zsűriben egy helyen lesz csak változás, mivel Lakatos Márk egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a feladatot, a helyére pedig az első évad győztese, Bereczki Zoltán ül Liptai Claudia, Hajós András és Majoros Péter Majka mellé. A Sztárban sztár második évadának új műsorvezetője is lesz, ugyanis Till Attila váltja Friderikusz Sándort. Ez azért is érdekes, mert a zsűriben helyet foglaló Liptai Claudiával ők ketten összeszokott párost alkotnak, most viszont új helyzetben találkoznak.

 A szeptember hetedikén induló második évadban Keresztes Ildikó, Tóth Vera, Koós Réka, Pásztor Anna, Dukai Regina és Völgyi Zsuzsi mellett Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter és Vastag Tamás fog énekelni.

sztarbansztar1.jpg

sztarbansztar2.jpg

Forrás: TV2.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása