Premierözön az RTLII-n

2014. június 02. - Jasinka Ádám

 Az RTLII-t szerintem sokunk örömére fejleszti a Való Világ után az RTL Klub, ami rá is fér a legfiatalabb kábelcsatornájára, hiszen a reality után a célközönségbeli közönségaránya felére csökkent (ami számokban 3.7%-ot és 1.4%-ot jelent.)

 A nyári műsorrend pedig sok premier sorozatot és premier évadot tartalmaz, amivel megpróbálják az adóhoz csábítani a szórakozni vágyókat. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a bejáratott tartalmaknak érkezik az új szezonja. Azaz folytatják a Nyugi, Charlie! és a Hazug csajok társasága című sorozatokat, valamint augusztusban érkezik a Dallas harmadik, a Homeland és az Érintés második évada országos premierként.

Azeletcsajosoldala.jpg

 A másik premier egy új sorozat, egy szitkom lesz. A harmadik évadát taposó amerikai 2 Broke Girls két pincérlányról szól, akik közös albérletben próbálják élni nem épp szokványos körülmények között az életüket. Az egyik kedvenc sorozatom magyar címe Az élet csajos oldala lesz és júliusban mutatja be az RTLII.

 A többi kábelcsatornán is vannak/lesznek premierek. A rejtély, a Vámpírnaplók, a Kemény motorosok új évadai képernyőre kerülnek, valamint az Egy rém modern család is folytatódik a harmadik és negyedik évadával az RTL+ nevű csatornán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása