Ők lesznek a Sikoly című sorozat szereplői

2014. április 03. - Jasinka Ádám

 Az MTV-nél (nem a magyar közszolgálati adónál) úgy döntöttek, hogy sorozatot csinálnak, vagyis legalább berendelnek egy pilot epizódot a Sikoly-filmekből. Az első részt, ami alapján eldől, hogy lesz-e sorozat a horrorfilm tévés változatából, az a Jill Blotevogel írja, aki dolgozott a Nyughatatlan Jordan (Crossing Jordan), a Holdfény (Moonlight), A Harper-sziget (Harper Island) és a Ravenswood című sorozatokon.

 A sorozat állandó szereplőit nem választották még ki, de a főbb karakterek leírását publikálta a csatorna. A leírásokat és a szereplők neveit a tovább mögött találjátok.

Harper Duval: A 16 éves szépség egy kissé túl nehezen barátkozik és túl intelligens, hogy modern társasági életet éljen, de ennek ellenére a népszerű baráti társaságok zargatják őt, hogy haverkodjon velük. Bűnösnek érzi magát, amiért eltávolodott a régi legjobb barátnőjétől, Audrey-tól, de legalább jó kapcsolatban van az anyukájával, s ez segít neki, hogy ne bolonduljon meg.

Audrey Jesen: Harper régi legjobb barátja, akit úgy jellemeznek, mint az evangélikus pap biszexuális lánya, aki sokkal jobban néz ki, és sokkal több figyelmet igényel, mint amilyen kedves tud lenni. A művészetek nagyon érdeklik, és az az álma, hogy filmet készíthessen. A számítógépes, technikai zsenivel, Noah-val szoros kapcsolatban van.

Noah Foster: Audrey legjobb bizalmasa kreatív, briliáns és nagyon sokat tud a számítógépekről ahhoz, hogy ő legyen a következő Steve Jobs. Szerencséjére nagyon jó humorérzéke van, ami segít neki abban, hogy jól kezelje a középiskolában adódó helyzeteket. Ezen felül impozáns lexikális tudása van, legyen szó könyvekről, filmekről, tévés műsorokról vagy alkalmazásokról.

Margaret "Maggie" Duval: Harper anyukája a negyvenes évei elején jár és ő a város halottkéme. Nem igazán foglalkozik azzal, hogy milyen csinos, és nem is ad a kinézetére. Egyfajta felnőtt gyerek, akit érdekelnek a tudományok. Maggie sok időt tölt azzal, hogy jóvá tegye azt, hogy a férje elhagyta a feleségét és a lányát. A múltjából pedig van egy sötét titka.

Forrás: TVLine.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása